در گزارش ارسالی توسط حسابرس شرکت، به عدم مدارکی دال بر موافقت شرکت ساپکو (به عنوان خریدار محصولات رینگسازی مشهد) مبنی بر موافقت نهایی معاونت اقتصادی این شرکت در خصوص اجرایی شدن تاریخ افزایش نرخها ارائه نشدهاست. لازم به ذکر است در مفروضات این پیشبینی، اعمال افزایش نرخ 15 درصدی محصولات به ساپکو نسبت به سال گذشته در نظر گرفته شدهاست.
از طرفی در آخرین پیشبینی درآمد هر سهم ارسالی شرکت و در سرفصل سایر درآمدها و هزینههای غیرعملیاتی، مبلغ 7 میلیارد تومان سود ناشی از فروش زمین جنب کارخانه منظور شدهبود که با توجه به عدم امکان فروش تا پایان سال 95، آثار آن از درآمد پیشبینی حذف شد و زیان هر سهم را از 204 ريال به 301 ریال کنونی رساند. البته در این مورد شرکت معتقد به فروش زمین مذکور در سال آینده است.
سهم بالای هزینههای مالی و عدم توانایی شرکت برای تولید محصولات متنوع تر و انحصار تقریبی خریدار، وضعیت رینگسازی مشهد را چندان جالب توجه به نظر نمیآورد اما باید توجه داشت که این شرکت در حال حاضر از 75 درصد از ظرفیت عملی خود برای تولید استفاده میکند و استفاده از تمام ظرفیتهای موجود با کاهش هزینه سربار میتواند منجر به سودآوری عملیاتی بالاتر «خرینگ» شود. هرچند این شرکت برای فرار از زیانده بودن باید فکر عاجلی برای تسویه تسهیلات مالی خود بکند.