در صنعت تولید کاغذ همواره میزان تقاضا در سه ماهه سوم با رشد چشمگیری مواجه میشود. کاغذسازی کاوه متاثر از همین رویداد، افزایش قیمت محصول را با توجه به افزایش قیمت آخال و سایر مولفههای موثر در تولید کاغذ بستهبندی در دستور کار قرار داد؛ به طوریکه افزایش قیمت یکهزار تا یکهزار و 500 ریالی در هر کیلو از کاغذهای قهوهای، فلوتینگ و تست لاینر از اواخر آذرماه اعمال شده است.
بر مبنای گزارشهای دریافتی، کاغذسازی کاوه همچنین عملیات بازسازی و نوسازی گسترده در کارخانه را در دستور کار قرار داده که از جمله «افزودن 20 سیلندر خشک کن و سایز پرس به خط دو با هدف فراهم آوردن امکان تولید کاغذهای تست لاینر و فلوتینگ و ایجاد ارزش افزوده بالاتر»، «اصلاح بخشی از سیستمهای آمادهسازی خمیر»، «انجام 7 کیلومتر کابل کشی جدید و نوسازی کامل» و «انجام محدود 8 کیلومتر لولهکشی آب و بخار» از برنامههای مورد نظر بوده است. کاوه در توضیحات پیشبینی درآمد تاکید کرده از آنجا که هر دستگاه مکانیکی در ابتدای راه اندازی و یا پس از تعمیرات نیاز به به زمان داشته تا به ظرفیتهای طراحی خود دست یابد، بنابراین روند تولید در کاوه نیز روبه رشد بوده و همسو با افزایش چشمگیر پارامترهای کیفی، افزیش کمی محصولها هم به مرور و طبق پیشبینیها در حال انجام است.
«چکاوه» در حالی مدعی شده برنامه نه ماه پیشبینی شده را تا حدود زیادی پوشش یافته داده که پیش از این «دنیای بورس» در تحلیلی تبدیل سود خالص 31 تومانی به ازای هر سهم در گزارش قبلی به زیان خالص 404 ریالی را در گزارش پیشبینی درآمد این شرکت، حادثهای نامطلوب برای سهامداران «چکاوه» عنوان کرده بود. به باور تصمیمگیرندگان کاغذسازی کاوه، نتیجه کاغذسازی کاوه و پروژههای بازسازی و نوسازی انجام شده در سال 95 را میتوان به خوبی در سالهای آینده ملاحظه کرد.