ایمیدرو: خداداد غریبپور در این نشست اظهار کرد: در راستای افزایش سهم حملو نقل ریلی در جابهجایی بار به ویژه در مسیر سنگان – بافق کارگروهی متشکل از معاونتهای برنامهریزی و توانمندسازی و طرحهای توسعه معدن وصنایع معدنی ایمیدرو تشکیل میشود تا مقدمات تهیه این تفاهمنامه فراهم شود.
وی با تاکید بر اینکه هر اعتباری در این مسیر ریلی هزینه شود توجیه اقتصادی دارد افزود: در این کارگروه ضمن بررسی راههای بهبود سیستم حمل ریلی، روشهای سرمایهگذاری و شیوه اجرا نیز مشخص خواهد شد.
در این دیدار سعید محمد زاده مدیرعامل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران از اعلام آمادگی این شرکت در تامین زیرساختهای ریلی سنگان – بافق خبر داد و اظهار کرد: در سال ۹۵ میزان بارگیری مواد معدنی ایمیدرو ۶۰ میلیون تن بوده که ۲۰ میلیون تن از این رقم، بهصورت ریلی حمل شده است. وی افزود: با شرایط فعلی و چشم انداز توسعه صنعت فولاد، هنوز برنامههای زیرساخت به ویژه در بخش حملونقل آن طور که باید تامین نشده است.
در این نشست در زمینه نیازهای زیرساختی، به مواردی همچون حمل ۷۹ میلیون تن در قالب طرح جامع فولاد، حمل سایر محصولات ریلی ۱۱۷ میلیون تن و شناسایی گلوگاههای شبکه ریلی بر اساس تطابق تقاضا با ظرفیت و راهکارهای توسعه شبکه ریلی برای بارهای قابل جذب اشاره شد. همچنین شرکت راهآهن ایران نکاتی را در افزایش سهم بازار ریلی حمل مواد معدنی با همکاری این مجموعه و ایمیدرو مطرح کرد که توسعه لجستیک ریلی در معادن و صنایع فولادی یکی از این موارد است.