خبر مهمی که درباره « وتجارت » خواندیم

خبر مهمی که درباره بانک تجارت شنیدیم و خواندیم.

به گزارش «دنیای بورس»، با توجه به رویداد مهم رخ داده در بانک تجارت و تملک 38% از سهام بانک سرمایه یک منبع آگاه در گفتگو با بتاسهم تصریح کرد: با توجه به حکم دادگاه معدل ٣٨.۵ درصد از سهم بانک سرمایه به علت عدم ایفای تعهدات آن گروه به بانک تجارت منتقل شد.

نکته بسیار مهم این است که ارزش سهام در اختیار گرفته شده به میزان ٣٨/٥ درصد سهام(غیر مدیریتی) بانک سرمایه حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال (بدون احتساب ارزش کرسی‌های هیات مدیره) محاسبه شده است.
همچنین پس از پیگیری از طریق مراجع قضایی و برگزاری جلسات کارشناسی از آنجا که از سال ۱۳۹۱ این مطالبات ایجاد شده سود مناسبی هم نصیب بانک تجارت می شود

وی در مورد نگرانی برخی از مشکلات و حاشیه های این بانک تصریح کرد :هیچ نگرانی وجود ندارد بانک تجارت مذاکرات متعددی برای واگذاری این سهام با توجه به نوع فعالیت و سایر مقررات بالادستی آن خواهد داشت که ممکن است از این محل نیز عایدی مناسبی برای بانک تجارت به همراه داشته باشد که به نظر میرسد در پی این اقدام بانک تجارت حدود ۱۰۰۰ میلیارد ریال از ذخیره های مطالباتی خود را آزاد می‌کند. این نکته قابل ذکر است که زیان های انباشته و عملیات بانک سرمایه به دلیل دارا بودن سهام غیر مدیریتی تاثیری در صورت‌های مالی بانک تجارت نخواهد داشت.

وی گفت در تلاشیم بانك به دنبال جايگزيني سهام ارزشمند ديگري از گروه ريخته گران به جاي بانك سرمايه باشد.

Submitted by admin on