در سال 93 و 94 کارخانههای سیمان برای صرفهجویی در سوخت و تامین نیاز گاز خانگی اقدام به قطعی گاز کارخانهها کردند و صرفهجویی 100 میلیون دلاری را به دنبال داشتند؛ به نحوی که حتی وزارت نفت نیز این رقم را اعلام و در ادامه عنوان شد که 29 میلیون دلار بابت این صرفه جویی به کارخانههای سیمان پرداخت شود.
دبیر انجمن صنفی سیمان با تاکید اینکه از آن تاریخ تاکنون طلب 29 میلیون دلاری کارخانههای سیمان از دولت پرداخت نشده است، در گفتوگو با «تسنیم» میگوید: اگر سرما افزایش پیدا کند و کارخانههای سیمان مجبور به قطعی گاز شوند، دولت باید مازوت را جایگزین گاز کرده و آن را در اختیار کارخانهها قرار دهد. البته باید پیشنهاد کنم قبل از اینکه اجباری برای تعطیلی کارخانههای سیمان مطرح شود دولت بهتر است این موضوع را پیشبینی کرده و با توافق با کارخانهها برنامهریزیهای لازم را انجام دهد.
عبدالرضا شیخان در مورد تغییرات قیمتی سیمان در بازار نیز تاکید میکند: قیمت سیمان با توجه به رکود بازار منطقی است و کارخانهها مطابق عرضه و تقاضا اقدام به فروش محصولهای خود میکنند، حتی تعدادی کمتر از سقف قیمتی تعیین شده سیمانهای خود را میفروشند که این موضوع نشان میدهد بازار کشش افزایش قیمت را ندارد.
در همین رابطه بخوانید: کارنامه صادراتی 7 ماه سیمانیها