به گزارش دنیای بورس به نقل از سنا،کمال خانزاده کارشناس بازار سرمایه، حمایت صندوقهای حمایتی، حقوقیها و بازارگردانها در طول هفته جاری از بازار سرمایه را مثبت ارزیابی کرد و گفت:با توجه به رشد قابل توجه بورس در ۴ ماه گذشته، اصلاح قیمتی بازار طبیعی بود.
او با بیان اینکه حمایتها از بازار سهام به ویژه در روز گذشته و امروز به خوبی انجام شده است، افزود: با توجه به اصلاح بازار از لحاظ بنیادی، بازگشت P/E برخی صنایع از جمله شرکتهای اورهای، ملی مس و صنایع صادراتمحور به نظر میرسد، شاهد اتفاقات مثبتی در بورس باشیم.
خانزاده با بیان اینکه P/E فوروارد(آیندهنگر) خیلی از صنایع بورس به محدوده ۳ و ۴ رسیده است، گفت: ۴۰ تا ۵۰ شرکت بزرگ بازار سرمایه نیز رو به بهبود هستند و با کاهش ریسکهای سیستماتیک به نظر میرسد بازار سرمایه همچنان جذاب باشد.
او آزادسازی نرخ ارز و چشمانداز گزارشهای خوب صنایع در فصل زمستان را از دیگر تحولات مثبت ذکر کرد و توضیح داد: روند نرخ دلار و سودآوری ریالی و دلاری صنایع در سال آینده نیز نشاندهنده اتفاقات مثبتی است که میتواند تاثیر قابل توجهی بر بازار سرمایه داشته باشد.
کارشناس بازار سرمایه:
حمایتهای بهموقع بورس را از شوک عبور داد
پس از اصلاح قیمتی بازار سهام و افزایش نگرانی سرمایهگذاران، حمایتهای صندوقهای حمایتی، حقوقیها و بازارگردانها نقش مهمی در کنترل هیجانات ایفا کرد؛ موضوعی که به گفته فعالان بازار، زمینه بازگشت تدریجی تعادل را فراهم کرده است.