مدیرعامل بورس تهران در پنل تنظیم‌گری هوشمند در اقتصاد دیجیتال

بورس تهران مأمور تأسیس صندوق‌های رمزارزی شد

مدیرعامل بورس تهران اعلام کرد که با تصمیم رسمی سازمان بورس، این نهاد مسئولیت تأسیس و راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر رمزارز را بر عهده گرفته و نخستین صندوق از این نوع به‌زودی در بازار سرمایه ایران ایجاد خواهد شد.

به گزارش دنیای بورس به نقل از سنا، محمود گودرزی صبح امروز، دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴، در پنل تنظیم‌گری هوشمند در اقتصاد دیجیتال که در سالن همایش‌های هتل قلب برگزار شد، با اشاره به نقش و سازوکار بورس تهران در ورود و تشکیل صندوق‌های مبتنی بر رمزارز به بازار سرمایه گفت: بیش از یک سال است که بورس تهران در تلاش برای ورود صندوق‌های مبتنی بر رمزارز به بازار سرمایه است.
او با بیان این‌که قصد داریم این نوع دارایی را به اوراق بهادار تبدیل کنیم، افزود:به دنبال پاسخ‌گویی به نیاز اصلی مردم در بازار سرمایه هستیم؛ اشتیاق نسل جدید در ایران برای سرمایه‌گذاری بر بازار رمزارزها زیاد است، اما علاقه یا تمایلی به داشتن کیف پول (ولت) و موضوعاتی از جمله امنیت آن ندارند.
مدیرعامل بورس تهران گفت:  اگر اقتصاد ایران بتواند این نوع دارایی را به اوراق بهادار تبدیل کند و امکان توثیق برای آن فراهم شود، تحول شگرفی رخ خواهد داد.
او افزود: به دلیل استانداردهای فعلی، اشخاص حقوقی و نهادهای ما نمی‌توانند مالک این کلاس دارایی باشند، در حالی که جامعه علاقه شدیدی به بازار رمزارزها دارد.
گودرزی تاکید کرد: بورس تهران به دنبال هم‌گرایی میان بازار سهام و ارزهای دیجیتال است.

Submitted by maralronasi on