مجمع عادی و عادی به طور فوق العاده مخابرات ایران با حضور 98 درصدی سهامداران برگزار شد. در پایان صاحبان سهام سود نقدی 40 تومانی به ازای هر سهم را برای دوره مالی منتهی به 29 اسفندماه 96 تقسیم کردند. حق حضور اعضای غیر موظف هیات مدیره نیز برابر با 700 هزار تومان تعیین شد.
گزارش هیات مدیره
مجید صدری؛ مدیرعامل مخابرات ایران در مجمع پیشرو عملکرد مخابرات ایران را تشریح کرد:
الف) براساس صحبتهای مدیرعامل مخابرات باید از ارائه تلفن ثابت فاصله گرفته و به سمت ارائه سایر سرویس های جدیدتر برویم که این گام از پارسال به خوبی برداشته شد.
ب) هم افزایی و استفاده مشترک از منابع برای خودکفایی در صنعت مخابرات، از اولویتهای اصلی فعالیت ماست و برای تحقق اهداف، ارتباط با سندیکا، اتحادیه، شرکتهای دانش بنیان و تولیدکنندههای داخلی در دستور کار قرار دارد. توسعه بازار، توسعه سرویسهای هم افزا «باندل»، تحول در شبکه و فناوری اطلاعات و افزایش بهره وری در نمونه عملیاتی از مهم ترین اولویتهای تجاری برشمرد. تمرکز بر توسعه باند پهن ثابت و تلفن همراه سبب شد ۶۰ درصد بازار اینترنت کشور در اختیار مخابرات قرار گیرد و ضریب نفوذ تلفن ثابت از ۳۹ به ۴۲ درصد افزایش یابد.
پ) پارسال میانگین مصرف ترافیک روزانه همراه اول (تلفن سیار) سه هزار و 770 ترابایت و در تلفن ثابت 2هزار و 150 ترابایت بود. در مجموع پنج هزار و 850 ترابایت دیتا به صورت روزانه مصرف شد.
ب) شمار مشترکان تلفن ثابت بیش از 30 میلیون نفر و مشترکان باند پهن تلفن همراه بیش از 32 میلیون نفر در سال 1396 اعلام شد. پارسال سهم بازار اینترنت پرسرعت ثابت 58.8 درصد با نرخ رشد 3.3 درصد بود و ضریب نفوذ 20.37 درصد در خانوار را داشت.
پ) شمار پورتهای پرسرعت بهره برداری شده پنج میلیون و 500 هزار پورت است. امسال برای حدود یک میلیون و 700 هزار سرویس فیبر نوری (FTTH) ظرفیت سازی و دستکم ۳۰۰ هزار مشترک به سرویس فیبرنوری شرکت اضافه میشود.
ت) توسعه درگاه و خدمات غیرحضوری، ساده سازی فرایندهای ارائه خدمات به مشتریان، افزایش کانالهای پرداخت، ساماندهی مراکز تماس و بهبود نیم درصدی در شاخص رضایت مشتری (NPS) را از مهمترین دستاوردهای «اخابر» در بخش مشتریان است.
ث) تدوین نقشه راه آموزشی، توجه بیشتر به نیازها و خواستههای سرمایه انسانی و پیادهسازی نظام مدیریت عملکرد کارکنان همسو با راهبرد شرکت نیز از اولویتهای منابع انسانی مخابرات است.
ح) به گفته مدیرعامل مخابرات ایران حمایت از تولیدکنندگان داخلی، توسعه خدمات و اکوسیستم محتوا و همکاری با شرکتهای دارنده پروانه ارتباطات ثابت (FCP) از مهمترین برنامههای شرکت در سال ۱۳۹۷ است.
* مهدی صفری؛ رییس هیات مدیره مخابرات ایران در پایان مجمع بر ضرورت سرمایه گذاریهای جدید برای ماندن در بازار رقابت تاکید کرد.
حاشیههای مجمع
- تاریخ تاسیس: مخابرات ایران 120 هزار نفر عضو دارد که 60 هزار نیروی شاغل مستقیم، 40 هزار نفر بازنشسته و 20 هزار نیروی پیمانکاریاند.