تراز « وملل » مثبت شد

تراز عملیاتی موسسه اعتباری ملل در ۱۰ ماه مثبت شد.

به گزارش «دنیای بورس»، دنیای‌اقتصاد نوشت: جمع درآمد تسهیلات اعطایی موسسه اعتباری ملل در ۱۰ ماه نخست امسال به ۳۱ هزار میلیارد ریال رسید که با احتساب سود سپرده‌های سرمایه‌گذاری به میزان ۲۰ هزار و۸۴۵ میلیارد ریال، نشان‌دهنده تراز عملیاتی مثبت ۱۱هزار میلیارد ریالی این موسسه است.

این موسسه در دوره مشابه سال گذشته تراز عملیاتی مثبت ۸۹۱ میلیارد تومان را ثبت کرده بود که در سال‌جاری توانست آن را نزدیک به ۲۴درصد بهبود ببخشد. تراز عملیاتی مازاد درآمد تسهیلات به سود پرداختی به سپرده‌ها است. سود سپرده‌های سرمایه‌گذاری در یک ماه منتهی به پایان دی ماه حدود یک هزار و۸۰۰ میلیارد ریال بوده است.

این موسسه در عملکرد ۱۰ماهه خود در سال ۱۳۹۹ توانست سپرده‌های کوتاه‌مدت خود را به میزان ۹هزار میلیارد ریال افزایش دهد و از رقم ۱۹ هزار میلیارد به حدود ۲۷ هزار میلیارد ریال برساند.

بیشترین میزان جذب سپرده در میان سپرده‌های بلندمدت مربوط به سپرده‌های کوتاه‌مدت دوساله است که رقم جذب دی ماه آن به میزان ۱۸هزار میلیارد ریال بوده است. سپرده‌های بلندمدت یک‌ساله با رقم ۶هزار میلیارد ریال در رتبه دوم جذب سپرده‌های بلندمدت قرار دارد.

مانده سپرده‌های سرمایه‌گذاری در موسسه اعتباری ملل به۲۱۰ هزار میلیارد ریال و مانده تسهیلات اعطایی به ۱۲۳ هزار میلیارد ریال در پایان ۱۰ ماه نخست امسال رسیده است. سپرده‌گذاران ۴۳ درصد بیشتر از پایان دی ماه سال گذشته در این موسسه سپرده‌گذاری کردند.

موسسه ملل در این دوره زمانی بیشترین درآمد تسهیلاتی را به ترتیب از سه سرفصل مشارکت مدنی، فروش اقساطی و سایر تسهیلات کسب کرد که نسبت به دوره مشابه سال گذشته تغییری نداشته است.

Submitted by admin on