در نشست غیرعلنی چه گذشت | جلسه بعدی مجلس، چهارشنبه

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست غیرعلنی امروز گفت: طرح تحول در مجلس برای کارآمدسازی با اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس در دستور کار خواهد بود.

به گزارش «دنیای بورس» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، آقای قالیباف در ابتدای نشست علنی تصریح کرد: جلسه غیرعلنی مجلس از ساعت ۸:۱۵ تا ۱۱:۲۰ بیش از ۳ ساعت و ۵ دقیقه به طول انجامید. به گفته وی در یک بررسی و هم اندیشی موضوعات مربوط به اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس و گزارش‌های مرکز پژوهش‌های مجلس، نمایندگان و روسای کمیسیون‌ها مورد بحث قرار گرفت. رئیس مجلس خاطرنشان کرد: انشاءاله طرح تحول در مجلس برای کارآمدسازی با اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس در دستور کار خواهد بود.

پایان جلسه علنی مجلس

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی زنگ پایان نشست علنی مجلس را به صدا درآورد. امیرحسین قاضی زاده هاشمی زمان برگزاری جلسه بعدی را ساعت ۸ صبح چهارشنبه (دوم مهرماه) اعلام کرد.

جلسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با حضور وزیر ارتباطات

امروز همچنین آقای محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات به همراه معاونان خود میهمان امروز (سه شنبه) کمیسیون برنامه و بودجه مجلس است. وی قرار است درباره بخش بودجه و عملکرد وزارتخانه متبوعش به اعضای کمیسیون برنامه و بودجه گزارش دهد.

Submitted by admin on