ماجرای یک پیشنهاد اقتصادی ویژه به رهبری چه بود؟

مقام رهبری تاکید کردند جریان نقدینگی موجود در کشور را می‌توان با هدایت در مسیر تولید تبدیل به فرصت کرد.

به گزارش «دنیای بورس»، خبر آنلاین نوشت: آیت‌اله علی خامنه‌ای، رهبر انقلاب امروز جمعه دهم مردادماه سال ۹۹ و همزمان با «عید سعید قربان» در بخشی از سخنان خود با اشاره به موضوع «نقدینگی و ثبات در قیمت‌ها» فرمودند: یکی از مسائل فوری، مهار قیمت‌ها است. متخصصان معتقدند که این کار شدنی است و بازار باید ثبات پیدا کند.

ایشان تأکید کردند: نقدینگی برای اقتصاد کشور خطر بزرگی است؛ اما می‌توان آن را به سود تبدیل کرد. این زمینه وجود دارد این نقدینگی را به سوی تولید هدایت کرد.

مقام رهبری با اشاره به بحث «واردات بی رویه»، بیان داشتند: پیشنهاد شده است کارگروه ویژه‌ای از سوی سران سوه قوه تشکیل شود و موانع جهش تولید بررسی و رفع شود. شاید یکی از موانع واردات بی‌رویه باشد.

Submitted by admin on