جلسه سیمانی‌ها با وزیر صنعت

طی ۴۵ روز گذشته گازرسانی به کارخانه‌های سیمان متوقف شده و دولت هنوز طلب ۲۹میلیون دلاری دوسال اخیر کارخانه‌های سیمان بابت سوخت جایگزین را به آنها پرداخت نکرده است.

مهر: در این خصوص، مرتضی لطفی، نایب رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان سیمان کشور با اشاره به قطع صادرات گاز ترکمنستان به ایران گفت: این کشور یکطرفه اقدام به قطع صادرات گاز به ایران کرده است و با توجه به سرمای شدیدی که در مناطق سردسیر ایران وجود دارد و اولویت گازرسانی به واحدهای مسکونی، گاز کارخانه‌های سیمان در این مناطق قطع شده است.

وی با بیان اینکه از ۴۵ روز گذشته تاکنون گاز کارخانه‌ها در این مناطق قطع شده است، اظهار کرد: قطع دستوری گاز این کارخانه‌ها مشکلات زیادی را برای شان به وجود آورده است و از سوی دیگر هر لیتر مازوت با نرخ ۳۰۰ تومان در اختیار کارخانه‌ها قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه پرداخت این رقم برای کارخانه‌ها دشوار است، گفت: کارخانه‌ها با مشکل کمبود نقدینگی روبه‌رو هستند، ضمن اینکه باید هزینه زیادی را بابت حمل مازوت به کارخانه بپردازند که این از توان کارخانه‌ها خارج است.

لطفی با اشاره به اینکه ما در جلسه‌ای که با وزیر صنعت داشتیم پیشنهاد کردیم که وزیر با رایزنی با دولت قیمت هرلیتر مازوت را به ۱۲۰ تومان برساند، افزود: ما تقاضا داریم که یا گازرسانی به کارخانه‌ها برقرار شود یا اینکه قیمت مازوت را برابر با قیمت گاز محاسبه کنند، زیرا به ازای تولید هر یک تن سیمان نیاز به ۱۰۰لیتر مازوت داریم که هزینه زیادی است.

این فعال صنعت سیمان کشور با اشاره به اینکه به دلیل رکود صنایع سیمان، ظرفیت تولید را از ۶۵ درصد به ۶۰ درصد برای این ماه کاهش دادیم، اظهار کرد: امیدواریم که دولت اقداماتی را برای حل مشکل صنایع سیمان اجرا کند.

متن کامل این خبر را اینجا بخوانید.

Submitted by admin on