قیمت دلار در قرارداد قطعه‌سازان اصلاح شد

نرخ ارز در قرارداد قطعه سازان چگونه اصلاح شد.

به گزارش «دنیای بورس»، فارس نوشت: دبیر انجمن قطعه‌سازان با تشریح آخرین وضعیت قراردادهای قطعه سازان با خودروسازان، گفت: نرخ ارز برای ۹ ماه امسال در این قراردادها اصلاح شد که تا پایان بهمن ماه به حساب قطعه سازان واریز می‌شود

.مازیار بیگلو در مورد جدیدترین وضعیت به روز رسانی قراردادهای قطعه‌سازان با خودروسازان اظهار کرد: طبق آخرین صحبتی که با رئیس سازمان گسترش داشتیم و البته خودروسازان نیز برای اجرای آن تعهد دادند، قرار شد اصلاحیه قراردادهای ۶ ماه اول خودروسازان تا پایان دی ماه به حساب قطعه سازان واریز شود و برای سه ماه سوم نیز این اصلاحیه تا پایان بهمن ماه اعمال و واریز خواهد شد؛ یعنی قراردادهای قطعه سازان با خودروسازان تا پایان بهمن‌ماه به روزرسانی شده است.

وی در مورد نرخ ارز در قراردادهای قطعه‌سازان نیز گفت: قیمت ارز برای سه ماه اول سال ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان و سه ماه دوم ۲۲ هزار و ۷۰۰ تومان تعیین شده و برای سه ماه سوم نیز در دست بررسی است.بیگلو در پاسخ به این سوال که چه نرخی برای ارز قراردادهای سه ماه سوم مطرح است نیز گفت: برآورد ما ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان است ولی با توجه به اینکه ملاک‌های مختلفی برای محاسبه نرخ ارز وجود دارد، باید ببینیم چه رقمی نهایی می‌شود، اما فکر می‌کنم حدود ۲۵ هزار تومان مصوب شود.

وی با بیان اینکه حجم مطالبات قطعه‌سازان از خودروسازان بیش از ۳۱ هزار میلیارد تومان است، گفت: در حال حاضر پرداخت بسیاری از مطالبات بیش از ۱۲۰ روز طول می‌کشد و حجم مطالبات نیز مرتبا در حال افزایش است.

Submitted by admin on