هفت واحد صنعتی جدید در قطب پتروشیمی

هفت تفاهم نامه همکاری برای ساخت واحدهای صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی امضا شد.

نیپنا: در حاشیه نخستین نمایشگاه معرفی فرصتهای سرمایه‌گذاری استان خوزستان هفت تفاهم نامه همکاری جهت ایجاد واحدهای صنعتی در این منطقه نهایی شد.

براساس این هفت تفاهم نامه واحدهای تولید تینر و متیل استات، تجهیزات امحا ایمن لامپ و باتری، تامین و تجهیز و تعمییر قطعات و ماشین آلات صنایع پتروشیمی، تولید متانول و زنجیره ارزش، احداث کامپاندینگ پلیمری و بازیافت مواد پلیمری، تولید c3+ و DPG و تامین و تجهیز و تعمییر قطعات و ماشین آلات صنایع پتروشیمی در این منطقه احداث می‌شود.

این واحدهای صنعتی با سرمایه‌گذاری بیش از 70 هزار میلیارد ریال ایجاد خواهند شد و چهار واحد از این تاسیسات که به تولید محصول مبادرت می‌ورزند در مجموع یک میلیون و 800 هزار تن تولید سالانه خواهند داشت.

نزدیک به دو هزار نفر نیروی انسانی در زمان ساخت و ساز در این تاسیسات مشغول بکار می‌شوند.

در این توافق نامه‌ها شرکتهای پتروشیمی مارون، پتروالفین فن آوران، پتروپک، اکسیر سازان اطلس، ایده توسعه پاک، آریا انرژی البرز و زیگورات گیتا با سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی طرف قرارداد هستند.

 

Submitted by admin on