دو پهپاد ترکیه در لیبی سرنگون شد

گروه موسوم به «ارتش ملی لیبی» از سرنگونی دو پهپاد ترکیه در غرب لیبی خبر داد.

به گزارش «دنیای بورس» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیرو‌های ارتش ملی لیبی به فرماندهی "خلیفه حفتر" روز جمعه در بیانیه ای اعلام کردند، پدافند هوایی این کشور دو فروند پهپاد ترکیه‌ای را نزدیک ترهونه و العزیزیه در غرب لیبی سرنگون کرد.

 شاخه اطلاعات نظامی ارتش لیبی اعلام کرد: پدافند هوایی نیرو‌های مسلح لیبی یک فروند پهپاد ترکیه‌ای را که تلاش می‌کرد شهر ترهونه را هدف قرار دهد، رهگیری و سرنگون کردند.

در ادامه این بیانیه آمده است، سکو‌های پدافند هوایی در محور‌های طرابلس، پایتخت لیبی نیز پهپاد ترکیه‌ای را که قصد داشت محل تجمع ارتش ملی را در منطقه ورشفانه در العزیزیه گلوله باران کند، سرنگون کردند.

انهدام پهپاد ترکیه‌ای در حالی صورت گرفت که پارلمان ترکیه بر اساس لایحه پیشنهادی "رجب طیب اردوغان" رئیس جمهور این کشور به دولت ترکیه اجازه داد، تا نیرو‌های نظامی به لیبی اعزام کند.

ترکیه اخیرا به صورت جدی وارد پرونده لیبی شده و رسما از دولت فائز السراج در مقابل خلیفه حفتر حمایت می‌کند.

ترکیه اخیرا دو تفاهم‌نامه همکاری امنیتی و ترسیم مرز‌های دریایی با دولت وفاق ملی لیبی امضا کرد تا بتواند منابع انرژی در دریای مدیترانه را اکتشاف و استخراج کند؛ این اقدام، باعث ناراحتی مصر، یونان، قبرس و ژنرال خلیفه حفتر شده است.

گروه موسوم به ارتش ملی لیبی که مورد حمایت عربستان، مصر، امارات و برخی کشور‌های غربی است، طی چند ماه اخیر به سمت شمال این کشور پیشروی کرده است. حفتر چهارم آوریل سال جاری میلادی به نظامیان تحت امر خود فرمان داد به طرابلس پایتخت لیبی، حمله کنند.

 

درگیری نیرو‌های حفتر و دولت وفاق ملی در جنوب طرابلس

شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد، نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی و گروه موسوم به ارتش ملی لیبی به فرماندهی "خلیفه حفتر" با سلاح‌های سنگین و نیمه سنگین در محور صلاح الدین در جنوب طرابلس به تبادل آتش پرداختند.

یک منبع نظامی در نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی گفت نیرو‌های حفتر در روز‌های گذشته در تلاش برای بازپس گیری برخی مواضع از دست رفته خود با خمپاره و موشک‌های گراد برخی مواضع نیرو‌های دولت وفاق را هدف قرار دادند.

این منبع افزود نیرو‌های دولت وفاق ملی با توپخانه‌های هویتزر به منبع آتش پاسخ دادند که باعث انهدام شماری از برج‌های پیشرفته دیده بانی نیرو‌های حفتر شد.

 

Submitted by admin on