واشنگتن پست: فهرست تحریم امریکا علیه عراق آماده شد

واشنگتن پست از تهیه فهرست تحریم‌های آمریکا علیه عراق خبر داد.

به گزارش «دنیای بورس» به نقل از تلویزیون الجزیره، روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع آگاه اعلام کرد مسئولان ارشد دولت آمریکا تهیه فهرست اولیه تحریم ها علیه عراق را آغاز کرده اند.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: از تصمیم پارلمان عراق بسیار مأیوس شدیم

به گزارش شبکه تلویزیونی الحدث، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با اظهار ناامیدی از مصوبه پارلمان عراق برای پایان دادن به حضور نظامیان آمریکایی در خاک این کشور مدعي شد آمریکا برای دفاع از خود هر کاری لازم باشد انجام می‌دهد و ایران مسئول هرگونه حمله به منافع ما در خاک عراق است.

مورگان اورتگاس در مصاحبه اختصاصی با این شبکه در واکنش به مصوبه پارلمان عراق درباره الزام دولت برای پایان دادن به حضور نظامیان آمریکایی در عراق مدعي شد ما خلافت داعش را شکست دادیم. وي در بخش ديگري از سخنانش گفت ما از تصمیم پارلمان عراق بسیار مأیوس شدیم. اگر نظامیان آمریکایی از عراق خارج شوند این مسئله خطری برای نیرو‌های ائتلاف بین المللی است.

سخنگوی وزرات خارجه آمریکا در مورد اقدام روسیه و چین در جلوگیری از صدور بیانیه شورای امنیت در محکومیت حمله به سفارت آمریکا در بغداد گفت: روسیه نیز به ایران کمک کرده است و در کشتار صد‌ها هزار شهروند سوری نقش داشته است. ما به مواضع و اظهارات آن‌ها در این خصوص اهمیتی نمی‌دهیم.

Submitted by admin on