تولید گلگهر در سه سال اخیر از ۱۳ میلیون تن به ۲۸ میلیون تن رسید. گلگهر البته بیش از ۲ هزار میلیارد تومان نیز در پروژههای مسوولیت اجتماعی در دو شهر سیرجان و بردسیر از سال 95 تا 98 سرمایهگذاری کرده است. به گفته مدیران «کگل» پروژههای توسعهای متعددی مجموعه در دو شهرستان سیرجان و بردسیر در حال پیگیری است.
در همین حال با شمش تولید شده در کارخانه جهان فولاد سیرجان به عنوان یکی از زیرمجموعههای گلگهر تولید محصول از مرحله سنگ آهن به شمش فولاد خواهد بود. به گفته علی عباسلو؛ مدیر عامل جهان فولاد سیرجان شمش تولید شده در کارخانه تا سه ماه دیگر به مدار تولید وارد میشود.
در کنار برنامهها و سرمایهگذاریها مدنظر سیاستگذار، نگرانیهای اقتصادی در داخل بعد از خروج آمریکا از برجام بالا گرفته است. حال تحلیلگران نسبت به تداوم حضور شرکای خارجی «کگل» برای تداوم همکاری و از سرگیری طرحهای توسعهای تردید دارند و بر این باورند در صورت هر گونه قطع همکاری بسیاری از طرحهای توسعه متوقف میشوند. ناصر تقیزاده؛ مدیرعامل معدنی و صنعتی گلگهر در این خصوص درباره بروز تحریمها و تداوم همکاری گلگهر با مجموعه پرای متالز میگوید: این شرکت عقبنشینی نکرده و در طرح ۳ میلیون تنی ورق گلگهر بعد از برجام همچنان بر تعهداتش پابرجاست. به گفته تقیزاده اجرای این پروژهها زمینه را برای شکلگیری صنایع کوچکتری برای تامین قطعات، مواد اولیه و در ادامه صنایع پاییندستی فراهم میکند.
پیشتر فولاد هرمزگان نیز از تداوم مذاکرات با شریک خارجیاش برای به سرانجام رساندن طرحهای توسعه مجموعه خبر داده بود.