راهکارهای دولت به سرانجام می‌رسد؟

8  اقدام حمایتی از « فاذر »

دولت می‌خواهد زخم‌های آذرآب را این بار متفاوت از تجربه‌های گذشته التیام بخشد که البته در این باره باید به انتظار نشست. بر مبنای این دستورکار قرار است 8 اقدام حمایتی برای برون رفت از وضعیت فعلی صورت گیرد.

آذرآب که در سال جاری با مشکلات و حاشیه‌های متعدد مدیریتی، کارگری و سهامداری روبه‌رو بود، نماد آن در بازار سرمایه از 31 خرداد سال جاری متوقف شد و البته با توجه به شرایط کنونی برای ادامه حضور در بورس آینده نامعلومی دارد.

در این میان اگر چه دولت در 2 سال گذشته به صورت جسته و گریخته سعی کرده به صورت موقتی زخم‌های «فاذر» را التیام بخشد اما دولت به اذعان و ادعای خود این بار متفاوت از تجربه‌های گذشته می‌خواهد از طریق 5 وزارت‌خانه برنامه‌های حمایتی آذرآب را در پیش گیرد. این در حالی است که به روایت دولت برخی برنامه‌ها اقدام و برخی دیگر قرار است انجام شود.

براساس نامه جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت، ایدرو یک هفته فرصت دارد نسبت به آزادسازی سند در اختیار مرتبط با آذرآب در مقابل تضمین دریافتی از مدیران شرکت اقدام کند. همچنین 8 بانک تجارت، ملی، دی، اقتصادنوین، شهر، صادرات، ملت و پاسارگاد دو هفته فرصت دارند درخصوص باز پرداخت تسهیلات اعطایی به آذرآب با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار به مدت یکسال استمهال و سپس برابر با توافق با شرکت،نسبت به تقسیط آن اقدام کنند.

با ارائه درخواست آذرآب و بر اساس موافقت وزیر اقتصاد گمرک‌های شهید رجایی و بندرعباس باید به صورت آنی نسبت به آزادسازی مواد اولیه کالاهای موجود در گمرک به طور نسیه و بدون اخذ تضمین اقدام کنند. حال باید به انتظار نشست که آیا اقدام‌های حمایتی دولت مرهمی بر زخم‌هاست یا اینکه همانند تجربه‌های قبلی در دیگر مجموعه‌ها همانند «تپکو» که راهکارهایش هنوز راهگشا نبوده، تنها اقدامی تشریفاتی و به قول معروف از سرواکردن مساله است.

پیش‌تر در «دنیای بورس» خواندید:

سرنوشت آذرآب پس از تحولات سهامداری

آیا «تپکو» احیا می‌شود؟

Submitted by admin on