تاریخ مجمع: سه شنبه 2 مردادماه سال 97
درصد حضار: 69 درصد
اعضای هیات رئیسه: آقای خالق (رئیس مجمع – مدیر مجامع شستا)
آقای دیانتپی (ناظر اول)
آقای توکلی (ناظر دوم)
آقای عموزاده (دبیر - مدیرعامل)
- تقسیم سود: 5 تومان از 23.1 تومان سود سال
- اعضای هیات مدیره به مدت 2 سال به شرح زیر ابقا شدند
سرمایهگذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو)
کاغذسازی کاوه (چکاوه)
پتروشیمی فارابی (شفارا)
گروه صنعت سلولزی تامینگستر نوین
سرمایهگذاری صباتامین
سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی (وپترو) در سال 1370 تاسیس و در سال 1385 در بورس اوراق بهادار پذیرفته شد. وپترو گرچه خود مانند یک هلدینگ است، اما زیرمجموعه هلدینگ «سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین» (تاپیکو) محسوب شده که تاپیکو هم وابسته به تامین اجتماعی است.
گزارش هیات مدیره
1- شرکتهای زیرمجموعه وپترو در 3 دسته تقسیم بندی می شوند:
- شرکتهای تولیدی شامل شرکتهای
کربن ایران (شکربن)
دوده صنعتی پارس (شدوص)
صنایع لاستیکی سهند (پسهند)
تولیدی گازلوله (پلوله)
تولیدی لوله های دو جداره قدر
سلسله آب حیات کرمان
شیمی بافت
شیمیایی فرآورد قشم
- خدمات فنی و مهندسی شامل شرکتهای
بازرسی فنی و کنترل خوردگی تکین کوی (رتکو)
مهندسی و نصب فیرمکو پارس
احداث و خودکفایی صنایع شاخص
- سرمایهگذاری شامل 2 شرکت
سرمایه گذاری هامون کیش
سرمایه گذاری ساختمان ایران (وساخت)
2- سود تلفیقی هر سهم در سال 1397 به 5.8 تومان رسید که سال قبل (1.1) تومان زیان بود. سود هر سهم شرکت اصلی 23.1 تومان به ازای هر سهم بود که سال گذشته 1.4 بود. مدیرعامل گفت اصلیترین هدف ما رونق تولید در شرکتهای تولیدی بود. بیشتر شرکتهای تولیدی به ظرفیت اسمی رسیدند. سود امسال شرکت بخشی به خاطر افزایش تولید و بخش دیگری به خاطر کاهش هزینهها در گروه بود.
نموداری از سود شرکت از سال 1394 تا 1397 نمایش یافت که نشان میداد سود شرکت از بیشینه خود در سال 1394 رو به کاهش گذاشته و در سال 1395 و 1396 در سطح پایینی قرار داشته و نهایتا در سال 1397 مجددا به سمت روند افزایشی تغییر جهت دادهاست (نموداری شبیه پیاله).
3- پورتفوی وپترو شامل سهام بورسی به بهای تمام شده 82 میلیارد تومان و ارزش بازار 186 میلیارد تومان در پایان سال مالی منتهی به 31/2/1397 میباشد. بخش غیربورسی بهای تمام شده حدود 127 میلیارد تومانی دارد. پرتفوی وپترو از نظر صنایع و گروههای مختلف، 37 درصد به «مواد و محصولات شیمیایی»، 30 درصد به «واسطه گریهای مالی»، 14 درصد «لاستیک و پلاستیک»، 11 درصد انبوهسازی املاک و 6 درصد «خدمات فنی و مهندسی» اختصاص دارد.
4- شرکت «شیمی بافت» و زیرمجموعهاش «شیمی تکس» بترتیب 110 و 125 درصد نسبت به برنامههای که سال قبل برایشان تدارک دیدیم افزایش تولید داشتند. رکورد تولید شیمی بافت با 110 درصد ظرفیت شکسته شد. شیمی تکس که همیشه در طول حیات خود زیانده بود امسال به سود عملیاتی رسید و زیان خالص آن کاهش یافت. در گروه تولید دوده و صنایع لاستیکی شامل 3 شرکت «کربن ایران» (شکربن)، «دوده صنعتی پارس» (شدوص) و «صنایع لاستیکی سهند» (پسهند) بین 91 تا 138 درصد برنامه پیشبینی شده تولید داشتند.
در واقع ظرفیت اسمی این 3 شرکت تقریبا مورد استفاده قرار گرفت. شدوص سال سال 1395 بیش از (19) میلیارد تومان زیان خالص داشت و سال 1396 را با 7 میلیارد تومان سود پشت سر گذاشت. در پسهند با توجه به عدم تقاضا در تسمه نقاله، رویکرد شرکت را به سمت تولید قطعات فنی لاستیکی بردیم تا سودآوری شرکت دچار مشکل نشود. با توجه به افزایش نرخ ارز پیشبینی میشود بازار تسمه نقاله خیلی بهتر شده و سود سال آینده وپترو از این بابت خیلی خوب شود. گروه تولیدات لوله هم امسال تولید بهتری خواهند داشت، آب حیات کرمان در این گروه با نیمی از ظرفیت کار کرد که به خاطر فرآیند ورشکستگی آن بود و در آینده وضعیت تولید آن بهتر خواهد شد.
در مجموع برای سال 1397 فروش 986 میلیارد تومانی در کل گروه پیش بینی شده است. البته از ابتدای تیرماه 1397 متاسفانه قطعی برق تمام شرکتهای تولیدی ما را دچار مشکل کرده است که با مذاکرات انجام شده قرار شده حداقل قطعی برق زمانبندی شده باشد که ضایعات ما کمتر شود. به نظر میرسد اختلال در تولید در 2 ماهه تیر و مرداد قابل اجتناب نباشد. در شرکت لولههای دوجداره قدر که تولیدکننده لولههای فاضلابی است، به خاطر سرمایهگذاری کمتر سازمانهای آبفا در پروژه های فاضلاب، کاهش تولید پیشبینی میشود.
5- اقدامات انجام شده جهت افزایش بازدهی داراییها در سال 1396 :
- تشکیل کمیته وصول مطالبات و پیگیری مستمر و تهاتر بدهیها با مطالبات
- اصلاح ساختار مالی شرکت اصلی و شرکتهای تابعه که در مرحله دریافت تاییدیه از سهامدار عمده است.
- پیگیری پروندههای حقوقی از جمله مناقشه حقوقی با شرکت طی صنایع پتروشیمی (NPC) و پرونده ورشکستگی گاز لوله که در حال نهایی شدن است.
- تعیین تکلیف شرکت «کیمیاورزان مهرغرب» با دریافت حکم تجدید نظر ورشکستگی آن به تاریخ توقف 1/1/1/1392، که سود خوبی برای وپترو ایجاد خواهد کرد.
- مطالبات از شرکت «سرمایهگذاری ساختمان ایران» (وساخت) هم وصول و مبلغ قابل توجهی وارد شرکت شد.
گزارش حسابرس: مشروط (با 7 بند شرط)
بند 4 (بند شرط) بیش از 30 میلیارد تومان مجموع مطالبات شرکت اصلی و شرکتهای گروه راکد و سنواتی است که ذخیره مطالبات مشکوکالوصول برای آن در نظر گرفته نشده است. همچنین مغایرت 22 میلیارد تومانی در حسابهای شرکتهای فرعی با طرف حسابها وجود دارد.
رئیس جلسه توضیح داد که پیگیریها برای رفع مغایرت و پیگیری وصول مطالبات با مذاکرات یا اقدامات حقوقی در جریان است و تکلیف شد ادامه یابد.
بند 5 (بند شرط) سرمایهگذاری گروه و شرکت اصلی در NPC Alliance به مبلغ 20.5 میلیارد تومان است که عملیات شرکت در سالهای اخیر منجر به زیان شده است که قابلیت بازیافت سرمایهگذاری مذکور محرز نیست.
قرارداد مشارکت تولیدی در شرکت NPC Alliance در کشور فیلیپین به خاطر محدودیت در تامین خوراک به مشکل خورد. مذاکراتی با هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس (فارس) در جریان است تا سهم خود را واگذار کنیم و تکلیف شد برای خروج از این سرمایهگذاری اقدام گردد.
بند 6 (بند شرط) سرمایه گذاری 10 میلیارد تومانی برای خط تولید پالت در یکی از شرکتهای فرعی گازلوله از سالیان پیش بلاتکلیف مانده است. همچنين بخشي از اقلام سرمايهاي، مربوطبه ماشينآلات توليد PVC مستقر در شرکت توليدي لولههاي دوجداره قدر ميباشد که اقدامات صورتگرفته جهت استفاده يا فروش دارايي مذکور تا تاريخ اينگزارش، به نتيجه نرسيدهاست. مضافا بابت يکقطعه زمين در منطقه 22 تهران(کوهک) 7.8 میلیارد تومان هزینه شده که مستنداتي مبنيبر استفاده از دارايي مذکور در راستاي فعاليت شرکت ارائه نشده است.
سرمایه گذاری 10 میلیارد تومانی بابت زمین پروژه و ماشین آلات آن است که نصب ماشین آلات با تحریم صنایع دارای استفاده دوگانه متوقف شد. از سوی دیگر با گذشت چند سال فناوری مورد استفاده قدیمی شد که دیگر به صرفه نیست.
زمین کوهک هم با مشارکت یکی از شرکتهای گروه در سالهای پیش برای انتقال برخی از شرکتهای تولیدی به آنجا خریداری شده که به مشکل حقوقی درزمینه کاربری خورده و امکان فروش آن با بهای تمام شده وجود ندارد.
بند 7 (بند شرط) محاسبه سرقفلی داراییهای تحصیل شده براساس استانداردهای حسابداری انجام نشده است. به درخواست نماینده بورس بند 13 هم در همین بخش قرائت شد زیرا وی معتقد بود به هم مرتبط هستند.
گفته شد به دلیل محدودیتهای موجود امکان محاسبه کارشناسی وجود ندارد یا به صرفه و صلاح نیست. برای شناسایی دارایی (وساخت) هم گرچه از ارزش ویژه استفاده شده اما با کارشناسی انجام شده در اردیبهشت 1397 ارزش سهام مزبور بیشتر از بهای تمام شده تعیین شده است. به گفته رئیس مجمع میانگین بهای تمام شده هر سهم وساخت برای وپترو 312 تومان است. تکلیف شد نسبت به خروج از این سرمایهگذاری اقدام شود
بند 8 (بند شرط) شرکت «کیمیای غربگستر» مبلغ 85 میلیارد تومان در کارخانه تولید اسیدسیتریک سرمایهگذاری کرده است.
گفته شد حکم ورشکستگی «کیمیای غربگستر» دریافت شده و به نظر مدیرعامل، مالیات 11 میلیارد تومانی و تسهیلات معوق آن با اعلام تاریخ توقف 1/1/1391 به نفع شرکت حل خواهد شد. در مورد تاریخچه این شرکت گفته شد که بانک کشاورزی کارخانه تولید اسید سیتریک شرکت «کیمیای غرب گستر» را در ازای مطالبات معوقه در سال 1392 تملک میکند و دو سال بعد مجددا به صورت اجاره به شرط تملیک به وپترو واگذار و 18 میلیارد تومان پیشپرداخت دریافت میکند. 10 میلیارد تومان هم صرف تعمیرات اساسی در این کارخانه توسط وپترو میشود. در دیماه 1396 حکم قطعی ورشکستگی صادر و بر اساس آن تمام عملیات بعد از یکم فروردینماه 91 از جمله تملیک و فروش مجدد به وپترو باطل میگردد. اداره تصفیه ورشکستگی کنترل شرکت را به دست گرفته و مکاتبات با بانک کشاروزی را صورت دادهاست.
مدیرعامل نتیجه گرفت که کارخانه اسیدسیتریک به شرکت برگشته و بانک برای دریافت مطالباتی که تا پایان سال 1390 دارد، در صف طلبکاران قرار میگیرد. بدهی مالیاتی شرکت هم در این وضعیت حذف خواهد شد. در پاسخ یکی از سهامداران درباره ذخیره احتمالی، رئیس جلسه گفت ظاهرا نیاز به ذخیره نیست و مدیرعامل اضافه کرد با اجرای حکم قطعی ورشکستگی، برخی از ذخایر گرفته شده بابت مصادره کارخانه توسط بانک کشاورزی هم قابل برگشت است. مدیرعامل میزان سرمایهگذاری در این کارخانه را 90 میلیون یورو در زمانی که نرخ یورو 1300 تومان بود، ذکر کرد.
حسابرس در پاسخ یکی از سهامداران که چرا گفتهاید باید ذخیره گرفته شود گفت بالاخره بانک کشاورزی 50 میلیارد تومان تسهیلات داده و تنها 18 میلیارد تومان دریافت کرده است و باید بقیه مبلغ را دریافت کند. مدیرعامل مجددا توضیح داد با توجه به تاریخ اعمال ورشکستگی (یکم فروردینماه سال 91) نیاز به هیچ ذخیرهای نیست.
مدیرعامل تاکید کرد بدهی این شرکت به بانک براساس نرخ سال 1391 و داراییهای شرکت به نرخ امروز محاسبه خواهد شد که سود سرشاری برای وپترو خواهد داشت، البته این سود سرشار به زمان یک یا دو ساله برای نمایش در صورتهای مالی وپترو نیاز دارد.
بند 9 (بند شرط) برای مالیات عملکرد برخی از شرکتهای فرعی برای سال 1392 و 1395 حدود 3.4 میلیارد تومان بیشتر از مبلغ اظهاری مطالبه شده است. همچنین 12.6 میلیارد تومان مالیات ارزش افزوده و جرایم آن در دو شرکت فرعی مطالبه شده است که ذخیرهای برای آن در نظر گرفته نشده است. رئیس جلسه گفت با توجه به زمانبر بودن پروندههای اعتراضی، پیگیری تا به نتیجه رسیدن اعتراضات تکلیف میگردد.
بند 10 (بند شرط) شرکت «شیمیتکس آریا» به استناد ماده 20 قانون رفع موانع تولید با پرداخت 25 درصد وام ارزی خود، ذخیره تاخیر در پرداخت اقساط و همچنین زیان ناشی از تسعیر ارز را در نظر نگرفته است.
رئیس جلسه گفت بانک صنعت و معدن هنوز این قانون را اجرا نکرده اما شرایط شرکت دقیقا منطبق بر قانون است. یکی از سهامداران درباره چرایی نظر حسابرس درباره نیاز به اخذ ذخیره پرسید که حسابرس گفت 3 وام توسط شرکت دریافت شده که یکی ارزی است و در صورت اعمال این قانون برای شرکت سود خواهد داشت، اما جرایم دو وام ریالی سر جای خود خواهد بود و برآیند اثر این سه وام بر روی صورتهای مالی برای ما مشخص نیست.
بند 12 (تاکید بر مطلب خاص) با توجه به دعوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی (NPC) شرکت مورد گزارش به پرداخت اصل بدهی، خسارت و حقالوکاله محکوم شده که مذاکرات از طریق سهامدار عمده (تاپیکو) در حال انجام است.
گفته شد شرکت صنایع ملی پتروشیمی قبلا سهامدار وپترو بوده است و تفاوت رقم دعوی 100 میلیارد تومان است. همچنین NPC براساس رای دادگاه 14.2 میلیارد تومان سود سهام وپترو در پتروشیمی خارک (شخارک) را به حساب خود برمیدارد. با عنایت به قطعی شدن حکم، وپترو در حال مذاکره جهت تهاتر این بدهی با مطالبات دولت از این شرکتها است.
بند 14 (تاکید بر مطلب خاص) 4.8 میلیارد تومان طی سال مورد گزارش از حسابهای شرکت بابت بدهی مالیاتی شرکت منحله بستهبندی پارس به لحاظ عضویت شرکت وپترو در هیات مدیره آن شرکت در سالهای قبل برداشت شده است.
تکلیف شد پیگیری جهت رفع موضوع صورت گیرد.
بند 16 (تاکید بر مطلب خاص) درباره پرونده ورشکستگی گاز لوله براساس تاییدیه دریافتی از اداره کل تصفیه و امور ورشکستگی (معاونت اداره) در تاریخ 21 خرداد 1396 پس از اعلام ختم تصفیه پرونده ورشکستگی، اعاده اعتبار گازلوله به حالت عادی صورت میگیرد.
گاز لوله در سال 1392 رای قطعی ورشکستگی گرفت و باوجود اینکه تصدیق طلب صادر شده از سوی دادگاه قطعی بود اما بانک اقتصاد نوین توانست اعاده دادرسی را برخلاف مقررات به جریان بیندازد. قاضی رسیدگیکننده به پرونده از شعبه رفت و موجب طولالنی شدن دادرسی شد. هیات 7 نفره نظر خود را به دادگاه داده که مثبت است و فقط نیاز به پیگیری هیات اجرایی گاز لوله برای دریافت حکم نهایی دارد.
بند 3-18 (بند بازرسی) برخی از تکلایف مجمع قبل به نتیجه نهایی نرسیده است.
مدیر حقوقی گفت انتقال اسناد مالکیت ساختمان مرکزی تا دوره 6 ماهه انجام میشود. ملک گاندی هم یک میلیارد تومان کارشناسی شده و آماده واگذاری است. واحدهای مسکونی پروژه «ممکو» در ماهشهر با مشارکت یکی از زیرمجموعههای تامین خریداری شده و بهای تمام شده در دفاتر ما 3 میلیارد تومان و بهای کارشناسی در پایان سال 1394 معادل 4.7 میلیارد تومان است که در حال مذاکره جهت واگذاری سهم خود هستیم. 20 درصد از سهام شرکت صنایع شیمیایی آپادانا به مبلغ 27 میلیون تومان توسط شیمیتکس خریداری شده که شرکت مزبور منحل شده و بعید است چیزی عاید شرکت شیمیتکس شود. زمین کرج هم در سال 1392 به یکی از شرکتهای بیرون گروه فروخته شد و مبلغ 6.3 میلیارد تومان باقی وجه معامله موکول به انتقال سند شده که در حال دریافت پایان کار زمین هستیم. به نظر میرسد باید 2 میلیارد تومان جریمه بابت اصلاح متراژ زمین بدهیم.
تضامین گروه نزد بانک کشاورزی قبلا طی صورتجلسهای ملغی شده و فقط سفتهها برگشت نشده است. گسترش ارتباطات داتک قبلا عضو گروه بوده و تضامین در حال آزادسازی است و مشکلی وجود ندارد.
بند 23 (سایر بندهای توضیحی) عمده سود شرکت اصلی ناشی از فروش بخشی از سهام شرکت پتروشیمی فنآوران (شفن) و پتروشیمی خارک (شخارک) به شرکت فرعی «گسترش تجارت هامون کیش» و نیز درآمد شناسایی شده بابت پاداش هیات مدیره شرکتهای فرعی به مبلغ 1.8 میلیارد تومان بوده است.
پرسش و پاسخ
1- رافینیت 2 شیمی بافت به چه کسانی فروخته شده در حالی که باید به نرخ نزدیک به فوب فروخته میشد؟
پاسخ: ما فقط با پالایشگاه آبادان قرارداد برگشت رافینیت داریم که این پالایشگاه هم رافینیت برگشتی را وقتی گاز طبیعی به اندازه کافی ندارد، به عنوان سوخت استفاده می کند. مواقعی هم که نیاز برای سوخت نیاز ندارد از ما تحویل نمیگیرد. برای سایر پتروشیمیها قرارداد عودت رافینیت نداریم و باید آن را به فروش برسانیم. مدل فروش براساس مصوبات و آییننامهها صورت میگیرد و تحت نظارت بوده و در کدال صورتهای مالی آن موجود است.
2- علت نگهداری شیمیتکس با وجود زیاندهی چیست؟
پاسخ: تکلیف مجمع تعطیلی این شرکت بوده اما به خاطر ملاحظات منطقه (خوزستان) تعدیل 140 نیرو در آن کارخانه میسر نشد. راکتورهای شیمیتکس در گمرک است که با نصب آنها بهرهوری بالا رفته و به سوددهی خواهد رسید. در سال 1396 هم توانسته زیان را کم کند و مسیر پیشرفت آن رو به جلو است. مدیرعامل تاکید کرد که روش کار ما اخراج نیرو نیست بلکه بالا بردن بهرهوری است که در این زمینه موفق بودهایم.
3- تعداد پرسنل شرکت نسبت به گردش مالی آن زیاد است چرا اقدامی برای کاهش آن نمیکنید؟ هزینه سرانه هر نفر 150 میلیون تومان است.
پاسخ: مدیرعامل گفت تمام هزینهها از جمله آب و برق و حملونقل هم در این رقم شما قرار دارد که محاسبه به این شکل درست نیست. وی به شوخی گفت اگر رقم کل هزینهها را به تعداد انگشتان آنها تقسیم کنید مبلغ کمتر خواهد شد!
4- باوجود قصد شما برای فروش داراییها (از جمله شکربن، شدوص و پسهند) چه نیازی به افزایش سرمایه از مطالبات و آورده نقدی وجود دارد؟
پاسخ: رئیس جلسه گفت این افزایش سرمایه مربوط به پیش از این و قبل از بحثهای مربوط به واگذاری بود و فعلا افزایش سرمایه در تاپیکو نگه داشته شده تا وضع واگذاری مشخص شود.
5- ارز حاصل از صادرات محصولات شرکتهای دوده صنعتی پارس و کربن ایران قابل ارائه در بازار توافقی بوده و فرصت نابی برای رشد سودآوری این شرکتها ایجاد میکند که لازم است به نحو مقتضی مدیریت شود تا مورد سوء استفاده افراد خاص نشود. چه برنامه ای در این مورد دارید؟
پاسخ: نماینده بورس تکلیف کرد که اطلاعات شفاف در گزارش تفسیری مدیریت آورده شود. معاون مالی شرکت هم گفت عرضه ارز خارج از سامانه نیما در 19 تیرماه ابلاغ شد و هنوز هم سامانه به طور کامل عملیاتی نشده است و پس از قطعی شدن موضوع اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت. پرسش کننده بر پاسخ صریح اصرار داشت که رییس مجمع به بهانه کمبود وقت کفایت بحث را اعلام کرد.
«وپترو» به روایت اعداد
سود محقق شده (EPS) به ازای هر سهم 23.1 تومان سال گذشته 1.4 تومان
سود تقسیم شده (DPS) به ازای هر سهم 5 تومان سال گذشته 1 تومان
سود انباشته در پایان سال مالی به ازای هر سهم 80.9 تومان که 5 تومان از آن تقسیم شد.
حاشیههای مجمع
- رییس جلسه تلویحا از سخت گیری حسابرس و تعداد زیاد بندها گله کرد.
- مدیرعامل گفت در بدو ورود بنده به شرکت ماهها بود که نماد شرکت (وپترو) بسته بود و به خاطر ایراد توکن (امضای الکترونیک) اطلاعاتی بر روی کدال منتشر نشده بود.
- یکی از سهامداران نسبت به خروج اطلاعات نهانی از شرکت نیز بازارگردانی سهم، گله کرد. وی گفت پیشرفت شرکتهای زیرمجموعهای بیشتر به خاطر افزایش نرخ جهانی بوده است که مدیرعامل گفت افزایش نرخ وقتی تولید وجود نداشته باشد به چه کاری میآید؟ وقتی نقطه سربهسر شدوص 23 هزار تن است در حالی که تولید سال گذشته 12 هزار تن بوده است، اگر افزایش تولید وجود نداشت هم سودآوری بوجود نمیآمد.
- یکی از سهامداران از عبارت موهوم برای سود امسال وپترو استفاده کرد که رئیس جلسه گفت مخالف استفاده از این کلمه هستم و نهایتا سود شرکت کمکیفیت است که آن هم ضرورت داشته انجام شود. مدیرعامل در این زمینه گفت تبدیل زیان تلفیقی (1.1) تومانی به ازای هر سهم به سود 5.8 تومانی برای شما چیزی نیست اما زحمت زیادی برای آن صرف شده است.
- مدیرعامل درباره جدیت شرکت در نظارت بر زیرمجموعه ها گفت: «ممکن است نماز دوستان قضا شود اما جلسه بررسی 3 ماهه عملکرد شرکتهای گروه ترک نمیشود».
- مدیرعامل وپترو ضمن اشاره به مدیرعامل «گاز لوله» که در جلسه حضور داشت، گفت ایشان علیرغم اینکه رشتهاش مهندسی شیمی است یک دکترای افتخاری حقوق در زمینه امور مربوط به ورشکستگی دارد.
- مجمع با نیم ساعت تاخیر شروع شد و کیفیت بد صوت سالن و اسلایدها اعتراضاتی را برانگیخت.
- مدیرعامل از تمام مدیران قبلی و فعلی تاپیکو، تامین اجتماعی و سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی تشکر کرد.
- برخی از سهامداران که به بالابودن هزینه های پرسنلی اعتراض داشتند وقتی دیدند پرسنل شرکت برای صرف نهار به رستوران (به نظر آنها) لوکسی در نزدیکی محل برگزاری مجمع رفتند، آنرا دلیلی بر صحت نظر خود دانستند.