روز گذشته آمریکا و چین اعلام کردند که بر سر افزایش معنادار صادرات نهادههای انرژی و کشاورزی به توافق رسیده اند و بدین ترتیب تصمیم گرفته اند تعرفههای وارداتی را که در ماههای اخیر بر علیه یکدیگر وضع کرده بودند به حالت تعلیق درآورند. به تبع این رویداد ارزش دلار در برابر سبدی از ارزهای مطرح جهان رشدی ملموسی را تجربه کرد و در برهه کنونی به 94 واحد رسیده است. همین امر نیز بازار طلا را زیر فشار شدیدی قرار داد و قیمت این محصول را در بازار نقدی و آتی کمتر از 10 دلار پایین آورد.
در تقویم اقتصادی امروز رویداد قابل ذکری در ساعتهای پیش رو به چشم نمی خورد و تنها ممکن است فعالان بازار ارز سخنرانی رافائل بوستیک، رئیس بانک مرکزی آتلانتا را مد نظر قرار دهند. بدین ترتیب انتظار می رود که بازار ارز و فلزات قیمتی در ادامه معاملات امروز بیشتر متاثر از فعالیت معاملهگران تکنیکال باشد.
از منظر تکنیکال در چهارچوب روزانه قیمت طلا هم اکنون پایینتر از میانگین های 3، 5 و 62 روزه قرار دارد و بنابراین چشم انداز روشنی را نمی توان پیشروی این محصول در معاملات امروز متصور بود. در عین حال باید در نظر گرفت موج صعودی اواسط دسامبر تا اواخر ژانویه، هم اکنون قیمت به سطوح پایینتر از تراز فیبوناچی 61/8 درصدی یعنی 1286 نفوذ کرده و بنابراین حمایت مهمی در بازار از دست رفته است. با این وجود شاخص قدرت نسبی (RSI) در حال ورود به منطقه فروش هیجانی است و ممکن است در ساعتهای پیش رو از فشار فروش در بازار کاسته شود و تعادل نسبی در قیمتهای بالاتر از 1280 دلار در بازار مشاهده شود.
هم اکنون هر اونس طلا در بازار کامکس در قرارداد ماه ژوئن با قرارگیری در سطح 1282/4 دلار، افت قیمتی 9 دلاری را تجربه می کند. در بازار نقدی قیمت بیش از 10 دلار کاهش یافته و در سطح 1383/1دلار قرار گرفته است.