خبر بازداشت و آزادشدن سفیر انگلیس در تهران + تصویر

سفير انگليس در تهران به دليل تحريك و ساماندهي تحركات مشكوك در مقابل دانشگاه اميركبير براي ساعتی بازداشت و سپس ازاد شد.

به گزارش «دنیای بورس» به نقل از تسنیم، در جريان تجمع غروب امروز جمعي از افراد در مقابل دانشگاه اميركبير  سفير انگليس در تهران كه در ميان تجمع حاضر و اقدام به سازماندهي و تحريك و هدايت برخي اقدامات راديكال و ساختارشكنانه بود براي ساعاتي بازداشت شد.

مراتب اعتراض پس از بازداشت  به او گفته شد. اين سفير ساعاتي بعد با وساطت وزارت خارجه آزاد شد اما گفته ميشود فردا احضار و موضوع پيگيري خواهد شد.

 

واکنش دولت انگلیس به بازداشت موقت سفیر خود در تهران

به نوشته وبگاه شبکه «اسکای نیوز»، «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس بازداشت سفیر این کشور در ایران را مغایر با قوانین بین‌المللی دانسته و مدعی شد: «بازداشت سفیر ما در تهران بدون هیچ توضیحی، نقض فاحش قوانین بین‌المللی است. دولت ایران در لحظه حساسی قرار دارد».

راب در ادامه بیانیه اتهام‌آمیز خود، افزود:‌«[ایران] می‌تواند به حرکت به سمت [تبدیل شدن به] دولت یاغی و انزوای اقتصادی و سیاسی متعاقب آن ادامه دهد یا گام‌هایی را برای کاهش تنش‌ها و تعامل در مسیر دیپلماتیک بردارد». (این تصویر  به عنوان عکس سفیر انگلیس بعد از بازداشت در شبکه های اجتماعی منتشر شده است).

همچنین علاوه بر تجمع دیروز عصر و دیشب در دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه شریف، انصاف نیوز گفته است، در بامداد یک‌ شنبه ۲۲ دی ماه کوی دانشگاه تهران شاهد تجمعی در همدردی با کشته‌شدگان هواپیمای اوکراینی بوده است. برخی گزارش ها از برخی تجمع ها در برخی شهرها نیز گزارش شده است.

Submitted by admin on