طرح توسعه
نیروکلر همچنان که در مجمع عادی سالانه خود اعلام کرده بود: قصد دارد با توجه به تقاضای بازار میزان تولید محصولهای پایین دستی خود را در یزد افزایش دهد. اهداف تعیین شده در این طرح توسعه دستیابی به تولید یکهزار و 800 تن در گام نخست حداکثر تا پایان سال جاری (ظرفیت فعلی یک هزار و 200 تن در سال است) و در گام بعدی تولید 4 هزارتن MCA (مونوکلرواستیک اسید) و همچنین 4 هزار تن CMC (کربوکسی متیل سلولز) در سال است که به گفته حسین قاسمی؛ مدیر مالی نیروکلر در اواخر نیمه اول امسال (شهریورماه) یا ابتدای نیمه دوم سال (مهرماه) مراحل اجرایی آن به پایان میرسد.
این مقام مسئول نیروکلر در گفتوگو با «دنیای بورس» تاکید میکند: راهاندازی کامل طرح، افزایش ظرفیت کلر را از 40 تا 95 تن در روز به دنبال دارد. پیادهسازی طرح توسعه به دنبال توسعه ظرفیت محصولهای اصلی «شکلر» یعنی کلر، سود، پرکلرین، اسید کلریدریک و سایر محصولهای جانبی است، با اجرای این طرح تولید شرکت بیش از 150 درصد افزایش خواهد یافت.
بودجه پیشبینی شده
قاسمی در خصوص اضافه شدن برخی محصولهای استراتژیک همچون MCA (مونوکلرواستیک اسید) میگوید: روند تولید محصولهای اصلی و استراتژیک «شکلر» روال عادی خود را دنبال میکند و از این بابت مشکلی نیست. به گفته وی اعداد و ارقام تولید و فروش محصولها با بودجه پیشبینی شده مطابقت دارد، این در حالی است که فعلا محصول جدید به سبد محصولهای نیروکلر اضافه نمیشود.
مقاصد صادراتی
قاسمی همچنین با اشاره اینکه 25 درصد فروش محصولهای نیروکلر صادرات به کشورهای همسایه همچون ارمنستان و ترکمنستان است، تاکید کرد: اگرچه نیروکلر توان صادرات به همه نقاط جهان را دارد اما مقاصد صادراتی بر مبنای صرفه اقتصادی تعیین میشود.
مکانیزم تعیین قیمت
وی درباره مکانیزم تعیین قیمت داخلی نیز عنوان کرد: قسمت داخلی بر مبنای عرضه و تقاضای داخلی و قیمتهای جهانی و قیمت محصول وارداتی با تعرفه توسط بازار تعیین میشود و سازمان حمایت نقشی در تعیین قیمت محصولها ندارد.