پس از ماهها بلاتکلیفی و بسته بودن نماد ایرالکو در سازمان بورس و اوراق بهادار، به نظر میرسد گره کور «فایرا» پس از برگزاری مجمع فوقالعاده با تلاش مدیر عامل و هیات مدیره این شرکت باز شد. این در حالی است که همزمان با برگزاری مجمع فوق العاده روز گذشته (مجمع پیش از این در 4 اسفندماه و قبلتر با توجه به عدم اخذ مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام تنفس کرده بود) و پس از گزارش روند افزایش سرمایه و ثبت آن در سامانه کدال، مجوز افزایش سرمایه آلومینیوم ایران صادر شد. بنابراین با صدور مجوز افزایش سرمایه «فایرا» به میزان 756 درصد این شرکت عملا از ماده 141 قانون تجارت خارج شد. طبق ماده 141 قانون تجارت اگر بر اثر زيانهای وارده حداقل نصف سرمايه شركت از ميان برود هيات مديره مكلف است بلافاصله مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام را دعوت کند تا موضوع انحلال يا بقاء شركت مورد شور و رای واقع شود. هرگاه مجمع مزبور رای به انحلال شركت ندهد بايد در همان جلسه و با رعايت مقررات ماده 6 اين قانون سرمايه شركت را به مبلغ سرمايه موجود كاهش دهد.
بهمن اخوان؛ مدیر عامل ایرالکو در حاشیه این مجمع با ابراز خوشحالی از به ثمر رسیدن تلاشهای صورت گرفته تاکید کرد: یکی از دغدغههای مجموعه در دو ماه اخیر، موضوع بلاتکلیفی نماد شرکت بود که به نظر میرسد این موضوع برطرف شد. اخوان در خصوص زمان بازگشایی نماد «فایرا» در بورس تاکید کرد: برای بازگشایی نماد با کسری برخی مدارک در سازمان بورس و اوراق بهادار مواجه بودیم که در روزهای آینده این نواقص رفع و به زودی شاهد بازگشایی نماد خواهیم بود. پیش از این یک منبع آگاه در گفتوگو با «دنیای بورس» از بازگشایی «فایرا» تا قبل از پایان سال جاری خبر داده بود. مجمع عادی به طور فوق العاده «فایرا» روز 22 اسفندماه برگزار میشود.
طبق اعلام روابط عمومی ایرالکو به مناسبت برگزاری موفق مجمع فوقالعاده 16 اسفندماه 1395 و خروج شرکت از ماده 141 قانون تجارت در محوطه ورودی و خروجی کارت ساعت شیرینی پخش شد! اگرچه خروج ایرالکو از ماده 141 قانون تجارت اتفاق امیدوارکنندهای است اما سوال اصلی اینجاست که مادر صنعت آلومینیوم ایران چطور به چنین وضعیتی دچار شده است؟