در حالیکه این شرکت در سهماه نخست سال موفق به تولید 29 هزار تن شکر شده است، تنها 13 هزار و 700 تن شکر را به فروش رسانده است. افزایش بهرهوری این شرکت چه در عیار چغندر و همچنین افزایش ضریب استحصال کاملا مشخص است. بر اساس آخرین اطلاعات به دست آمده این شرکت تاکنون با مصرف نزدیک به 260 هزار تن چغندر موفق به تولید 39 هزار تن شکر شده است. بر این اساس در حالیکه در سال مالی گذشته این شرکت با مصرف 9/7 کیلو چغندر موفق به تولید یک کیلو شکر شده بود، به نظر میرسد بهبود برنامهریزی شرکت در مصرف به موقع چغندر باعث شده که میزان چغندر به 6/6 کیلوگرم به ازای هر کیلو کاهش یابد. افزایش دو واحدی عیار چغندر و همچنین تلاش برای افزایش ضریب استحصال باعث شده که این شرکت در افزایش بهرهوری موفق باشد.
در پیشبینی جدید به جذب 125 هزار تن چغندر پاییزه از خوزستان در سهماه سوم اشاره شده است. بیشتر کارخانههای تولید شکر از چغندر تنها در یک دوره از سال کار میکنند. با توجه به کشت بهاره بیشتر مزارع چغندر و کاهش شدید عیار قند این محصول با افزایش زمان نگهداری، فعالیت کارخانههای قند و شکر معمولا در سهماه اول سال مالی (پاییز) متمرکز میشود. در حالیکه هزینههای ثابت مانند دستمزد کارمندان دائم بر عهده کارخانه بوده اما عملیات کارخانه برای بیشتر سال متوقف است و بعضا برای تصفیه شکر خام کارخانه در مدار تولید قرار میگیرد. در شرایط کنونی با اضافه شدن چغندر پاییزه به کارخانههای قند و شکر امکان تولید شکر در سهماه سوم سال مالی (بهار) نیز برای این شرکتها به وجود آمده است. البته باید به عیار این چغندر و میزان تولیدی شکر از این محصول توجه کرد. حمل چغندر در گرمای سهماه ابتدای سال میتواند میزان شکر تولیدی را کاهش دهد.
«قهکمت» به عدم تصفیه شکر در سال مالی جاری اشاره کرده است. این شرکت در سال گذشته 5 میلیارد تومان از این محل درآمد شناسایی کرده است. در این خصوص در ادامه مطالب بیشتری عنوان خواهد شد.