به گزارش «دنیای بورس» به نقل از وب سایت سبدگردان مانی، شستا و صندوق بازنشستگی کشوری هر کدام با ۳۰ درصد و گروه ملی فولاد ایران با ۴۰ درصد سهامداران اصلی شرکت فولاد اکسین هستند.
امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان در نشست با مدیران رسانه های استان خوزستان اظهار داشت: ظرفیت اسمی این شرکت سالانه یک میلیون و۵۰ هزار تن است که پیش بینی می شود تا پایان امسال بیش از ۸۰۰ هزار تن ورقهای فولادی در این شرکت تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی گفت تا سال ۹۷ میزان تولید این شرکت ۷۰ درصد به بخش محصولات ساختمانی، ۲۵ درصد به بخش آلیاژی و پنج درصد به بخش API (استاندارد آمریکایی ورق های مورد مصرف در لوله های انتقال نفت و گاز) تعلق داشت که این وضعیت در سال ۹۸ به ۴۹ درصد در بخش ساختمانی، ۱۹ درصد آلیاژی و ۳۲ درصد API تغییر یافت.
ابراهیمی گفت: درهشت ماهه امسال میزان تولیدات این شرکت در بخش API به ۴۷ درصد، ساختمانی ۳۰ درصد و آلیاژی به ۲۳ درصد رسید که موفقیتی بزرگ در این شرکت و صنایع فولاد سازی بوده است.
وی به مقایسه تولیدات ۲ ساله اخیر این شرکت اشاره کرد و گفت: میزان تولیدات هشت ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد و نسبت به هشت ماهه اول سال ۹۷، ۳۵ درصد رشد داشته است که نشان از جهش تولید در این شرکت دارد.
❇️ وی افزود: همچنین میزان عملکرد هشت ماهه اول امسال از نظر محصولات با ارزش بالا(تن) نسبت به سال قبل ۹۰ درصد و نسبت به سال ۹۷ حدود ۲۶۷ درصد رشد داشته است.
مدیر عامل شرکت اکسین خوزستان افزود در فروردین ماه امسال فروش محصولات فولاد این شرکت ۱۶ هزارو ۴۹۳ تن بوده که این میزان در پایان آبانماه امسال به ۲۲۴ هزار و ۶۸۳ تن رسید.
وی به میزان صادرات این محصول در دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: به رغم مشکلات ناشی از تحریم در پنج ماهه اول امسال بیش از هشت هزار و ۸۸۱ تن ورقهای فولادی صادر شده است.
وی اضافه کرد: در سال گذشته نیز ۲۴ هزار و ۳۲۴ تن انواع ورقهای فولادی این شرکت به کشورهای مختلف صادر شد.
مدیر عامل اکسین خوزستان به میزان سود این شرکت در سال جاری اشاره کرد و گفت: در هشت ماهه اول امسال این شرکت به سود ۱۱ هزارو ۷۰۰ میلیارد ریال رسیده است این در حالی است که شرکت یاد شده در پایان سال ۹۷ یک شرکت زیان ده بوده است.
۱۰ کارخانه مشابه اکسین در دنیا وجود دارد که توانایی تولید ورقهای خاص صنعت نفت و گاز را با تنوع بسیار زیاد در حوزه محصولات دارند.
اکسین خوزستان با ظرفیت اسمی یک میلیون و ۵۰ هزار تن ورق فولادی عریض در زمینی به مساحت ۱۶۰ هکتار در سال ۱۳۸۸ توسط شرکت دانیلی ایتالیا و با صرف هزینه ۲۵۰ میلیون دلار ساخته شد.