کارخانه لاستیک سازی صنایع دفاعی دورود افتتاح شد

سالانه ۷۵ هزار حلقه لاستیک در کارخانه صنایع دفاعی شهرستان دورود تولید می‌شود.

به گزارش «دنیای بورس» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، با حضور امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، کارخانه لاستیک سازی صنایع دفاعی شهرستان دورود به بهره برداری رسید.

با افتتاح این کارخانه سالانه ۷۵ هزار حلقه لاستیک در دو نوع اسپورت و اس، یو وی ویژه خودرو‌های نظامی و آفرود تولید خواهد شد.

صددر صد 7 نوع لاستیک مورد نیاز خودروهای نظامی و 60 درصد لاستیک خودرهای شخصی در کارخانه لاستیک سازی صنایع دفاعی دورود تولید می شود

تولید دو نوع لاستیک غیر نظامی هم در برنامه تولید این کارخانه وجود دارد. 3 هزار حلقه لاستیک هواپیماهای نظامی هم در کارخانه لاستیک دورود تولید می شود. به گفته امیر حاتمی امکان تولید 200 هزار حلقه انواع لاستیک در این کارخانه وجود دارد.

خط ارتقا وبهینه سازی تانکهای نیروهای مسلح و آماده سازی نخستین میدان تست وارزیابی انواع تانکها هم با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افتتاح شد

 وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشور در مراسم آغاز به کار این کارخانه بیان کرد: تولیدات امروز کارخانه لاستیک سازی صنایع دفاعی لرستان تنها به اندازه مصرف نیروهای مسلح است کشوراست.

وی از برنامه ریزی برای افزایش تولیدات این کارخانه خبرداد و افزود: با افزایش تولید کارخانه لاستیک سازی دورود، بستر صادرات محصولات این کارخانه فراهم خواهد شد.

 امیر حاتمی تصریح کرد: در حوزه صادرات تلاش می شود بتوانیم نیاز همسایگان و دوستان و کشورهایی علاقمند به تعامل با جمهوری اسلامی ایران را فراهم کنیم.

Submitted by admin on