به گزارش «دنیای بورس» به نقل از بورس پرس، نماد دو شرکت ایران خودرو و سایپا در حالی از 26 و 27 اسفند سال گذشته به دلیل برگزاری مجمع فوق العاده و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها بسته شده که آخرین پیگیری ها از زمان بازگشایی نشان می دهد، «خساپا» به احتمال زیاد فردا در تابلو بورس حاضر میشود. و «خودرو» هم اواسط یا اواخر هفته/ منبع: بورس پرس
افزایش سرمایه 398 درصدی سایپا از محل تجدید ارزیابی دارایی ها در مراحل نهایی تجمیع توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی قرار دارد و امروز به پایان می رسد تا سهام سایپا با سرمایه اسمی جدید و 19.5 هزار میلیارد تومانی به احتمال فراوان فردا در بورس داد و ستد شود.
همچنین ایران خودرو به دلیل سنگین بودن افزایش سرمایه 1872 درصدی از تجدید ارزیابی دارایی ها و از 1.53 به 30.1 هزار میلیارد تومانی با طولانی شدن فرایند ثبت سرمایه در اداره ثبت شرکت ها روبرو شده و طی یکی دو روز آینده اقدام به انتشار آگهی ثبت سرمایه جدید در کدال خواهد کرد تا برای روزهای آتی این هفته آماده بازگشایی شود.