به گزارش «دنیای بورس» به نقل از شاتا، رضارحمانی در دیدار رییس جدید سازمان نظام مهندسی معدن اظهار داشت: سال جاری فرصت های خوبی برای ایجاد تحول بزرگ در بخش معدن و جهش تولید داریم، تحولی که مستلزم پشتکار فعالان معدنی و اقناع جامعه است. با مساعد بودن شرایط فعالیت در حوزه معدن بر اهمیت تسریع در جذب سرمایه داخلی و خارجی برای تامین نقدینگی به عنوان یکی دیگراز الزامات این بخش تاکید می شود.
وی با اشاره به تدوین نقشه راه معادن، توسعه فعالیت های اکتشافی،احیاء، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس،تکمیل زنجیره ارزش فلزات اساسی (فولاد، مس و آلومینیوم)، تجهیز و نوسازی معادن و توسعه پایگاه ملی داده های علوم زمین را از جمله برنامه های سال جاری این وزارتخانه برای توسعه معادن و صنایع معدنی عنوان کرد.
این مقام مسئول تصریح کرد: رویکرد وزارت صنعت در این دوره، تفویض گسترده اختیارات به تشکل های مردم نهاد است اما این تفویض تنها در صورتی ثمر بخش خواهد بود که این تشکل ها پای کار بیایند و مسئولیت بپذیرند. از رییس نظام مهندسی معدن درخواست می شود تا با همراهی معاون صنایع معدنی صنعت با بسیج تمام فعالان این حوزه، برای ایجاد تحول در این بخش دست به کار شود. پیشنهاد می شود شورای منظمی با حضور سازمان ها و تشکل ها و نهادهای مردمی مرتبط برای تقویت همگرایی در بخش معدن تشکیل شود.
رحمانی با مهم خواندن هوشمندسازی فرآیندهای بخش معدن، سامانه اینترنتی ثبت مکانیزه محدودههای معدنی(کاداستر) را که به منظور تسهیل امور متقاضیان، طراحی شده نشانگر پویایی و همگام شدن با دنیا دانست و افزود: راه اندازی سامانه کاداستر علاوه بر کاهش ترددهای غیر ضروری و سالم سازی محیط ،موجبات ایجاد شفافیت در سازمان و مقابله با فساد را نیز فراهم کرده است.
تقی نبئی رییس جدید نظام مهندسی معدن هم ضمن اعلام آمادگی برای همراهی با سیاست های وزارت صنعت برای توسعه معادن و جذب سرمایه گذاری با اشاره به تفاوت های اقتصاد معدنی با سایر بخش ها و تحریم ناپذیری این بخش و جاذبه های سرمایه گذاری درمعادن گفت: در صورت افزایش ظرفیت تولید و کاهش قیمت تمام شده ، نگرانی های بازار مصرف به حداقل خواهد رسید.