به گزارش «دنیای بورس»، رویترز (لینک) نوشت گزارشهایی در رابطه با کشف دارویی برای درمان بیماری کرونای جدید توسط یک دانشگاه چینی منتشر شده و همین طور محققان در بریتانیا نیز «پیشرفت قابلتوجهی» در یافتن واکسن برای این بیماری داشتهاند. این موضوع بازارهای سهام اروپا را با جهش همراه کرده است. البته «رویترز» هنوز خبرمزبور را تایید نکرده است.
معاملهگران البته به گزارشی از تلویزیون رسمی چین ارجاع میدهند که بنابر آن یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه «ژیجیانگ» داروی موثری برای درمان مردم مبتلا به این ویروس جدید کشف کردهاند. رویترز مستقلا این اخبار را تایید نکرده و تنها به نقلقولها اشاره کرده است. در پی این خبر بازارهای اروپا که معاملات امروز را نزولی آغاز کردند با جهش 0.8 درصدی همراه شدند و شاخص سهام آتی بازارهای مالی آمریکا نیز به محدوده مثبت برگشتند و 0.5 درصد رشد کردند. در بازار فارکس نیز، ارزهای پرریسکتر همچون دلار استرالیا و کرون سوئد جهشهای ملموسی را تجربه کردهاند.
پیشتر برخی شنیدهها گفته است، تلویزیون رسمی چین (لینک) اعلام کرده که یک تیم تحقیقی در دانشگاه ژیجیانگ داروی موثر برای درمان مبتلایان به ویروس کرونا پیدا کرده است. باید در انتظار تایید رسمی این خبر ماند. در هفتههای اخیر این ویروس نگرانی شدیدی را به وجود آورده بود. این موضوع علاوه بر هراس سلامتی جهانی اثر خود را در قیمت کالاها نیز منعکس کرد. حال باید مشاهده کرد که آیا با انتشار اخبار مثبت از بازار جهانی افت اخیر قیمتها جبران میشود یا خیر.
شمار قربانیان ویروس کرونا به ۴۹۲ تن رسید
به گزارش خبرگزاری مهر به رغم افزایش تدابیر حفاظتی چین برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در آسیا و سرتاسر جهان، این بیماری واگیردار تاکنون جان ۴۹۲ انسان را در سرتاسر جهان گرفته است. راشاتودی گزارش داد، روز سه شنبه به رغم گستردهتر شدن محدوده قرنطینه به چهار شهر دیگر در چین- با جمعیتی بالغ بر ۲۱ میلیون نفر- شمار قربانیان بیماری کرونا همچنان روبه افزایش است.
این ویروس جدید از ابتدای شیوع خود در ماه دسامبر تاکنون حدود ۲۴ هزار نفر را در سرتاسر جهان آلوده کرده است. تا به امروز دست کم ۲۵ کشور در جهان مواردی از ابتلاء به این ویروس را گزارش داده اند که این امر مقامات بهداشت و درمان در کشورهای مختلف جهان را به اعمال تدابیر حفاظتی و صدور هشدارهای مسافرتی با امید محدود کردن دامنه شیوع این بیماری وادار ساخته است. در این میان شماری از کشورها- از جمله آمریکا، روسیه، هند و انگلیس- با اعزام هواپیماهایی به چین اتباع و کارکنان رسمی خود را که در چین اقامت دارند، به طور اضطراری از این کشور خارج کرده اند. البته بلومبرگ (لینک) هم در گزارش جدید خود همین موضوع را مورد تایید قرار داده است.
همچنین خواندید: گمانه زنی جدید: واکسن پیشگیری از کرونا برای آزمایش آماده شد