شاخص دلار صبح امروز در محدوده منفی قرار داشت اما هم اکنون با رشدی مختصر به 94/3 واحد رسیده است.امروز مهمترین گزارشی که در تقویم اقتصادی خودنمایی می کند، گزارش شاخص اطمینان مصرف کنندگان آمریکا است. در صورت انتشار نتایج بهتر از انتظار، دلار آمریکا روندی صعودی را در برابر سبدی از شش ارز مطرح جهان تجربه خواهد کرد امری که معاملات طلا را زیر فشار قرار خواهد داد.
باید به این نکته توجه داشت که در هفته های اخیر بازار طلا بیشتر متاثر از فعالیت چارتیست ها بوده است. عدم موفقیت طلا برای تثبیت در سطوح بالاتر از 1300 دلار، بخشی از سرمایهگذاران بنیادی در بازار فلزات قیمتی را ناامید و متقاعد به ترک بازار در مقطع فعلی کرده است. همین امر نیز تاثیر عوامل بنیادی بر بازار را در هفته های اخیر کاهش داده و سلطه معاملهگران تکنیکال را تقویت کرده است.
همانگونه که در گزارش روز گذشته پیش بینی شد، طلا نتوانست روندی صعودی را در پیش بگیرد و به سطوح کمتر از 1270 دلار رسید. از دیدگاه تکنیکال در چهارچوب زمانی روزانه قیمت طلا در ساعات سپری شده از معاملات سهشنبه در سطوح کمتر از میانگین 5 روزه (1267) دلار کاملا تثبیت شده و همین امر نیز چشم انداز چندان روشنی را پیش روی بازار در روز جاری قرار نمی دهد. در عین حال قیمت هنوز به باند پایین بولینگر برخوردی نداشته است. در این میان شاید یکی از معدود نشانه های احتمالی برگشت روند را ورود شاخص قدرت نسبی (RSI) به محدوده فروش هیجانی دانست. با شکسته شدن حمایت 1262 دلار ، قیمت تا حمایت های بعدی در سطوح 1257 و سپس 1251 دلار می تواند تنزل کند. در صورت تغییر مسیر بازار، قیمت در ابتدا تا مقاومت معتبر هفته های اخیر در سطح 1271/7 دلار پیشروی خواهد کرد و در صورت عبور از این مرز، صعود قیمت تا میانگین 13 روزه در سطح 1275 دلار دور از ذهن نیست.
هم اکنون هر اونس طلا در بازار کامکس در قرارداد ماه ژوئن با قرارگیری در سطح 1261/8 دلار، افت قیمتی 3/5 دلاری را تجربه میکند. در بازار نقدی قیمت به میزان 4 دلار افت کرده و در سطح 1263/4 دلار قرار گرفته است.