در همین حال مرتضی لطفی؛ مدیرعامل شستا در گفتوگو با «بورس نیوز» با اعلام موافقت وزارتخانههای دفاع، نفت، رفاه و تامیناجتماعی با تایید کلیات ادغام پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس و هلدینگ نفت و گاز تامین اجتماعی گفت: سابقه ادغام هلدینگهای بزرگ حوزه پتروشیمی در کشور وجود نداشته و بر همین اساس، اهمیت بررسی تمامی جوانب این ادغام به منظور حفظ حقوق سهامداران در اولویت قرار دارد.
به گفته لطفی از آنجایی که وزارت اقتصاد مسئولیت سهام عدالت را بر عهده دارد، با این وزارت خانه نیز مذاکرههایی انجام شده و پیگیر راهکار و شیوه قانونی برای حفظ ذینفعان و سهامداران آن هستیم.
در همین حال «پترو تحلیل» نیز در خبری تاکید کرده برپایه تصمیم دولت، شستا اقدام به فروش سهام تاپیکو به هلدینگ خلیج فارس کرده و پس از آن با افزایش سرمایه و سلب حق تقدم هلدینگ خلیج فارس، شستا سهامدار هلدینگ خلیج فارس میشود.
هدف از این ادغام، راهاندازی شرکت پتروشیمی ایران بوده که هلدینگهای بزرگ پتروشیمی بر اساس ارزش داراییهای خود در این شرکت ادغام شوند.
با این تصمیم عملا شستا از بحث بنگاه داری در حوزه پتروشیمی و نفت و گاز خارج شده و تنها سهامدار هلدینگ خلیج فارس خواهد شد. با عملی شدن این تصمیم دولت هلدینگ خلیج فارس مالک 49 درصد سهام ستاره خلیج فارس و همچنین مدیریت پتروشیمیهای فن آوران، غدیر، آبادان، نفت ایرانول، نفت پاسارگاد خواهد شد. انتظار میرود در روزها آینده خبرهای بیشتری از این ادغام بزرگ منتشر شود.