بخشی از ورقهای فولادی مورد نیاز صنعت لوازم خانگی تعرفه 26 درصدی داشت که در تعرفههای جدید به 20 درصد کاهش پیدا کرد اما تولیدکنندگان معتقدند این میزان کاهش به هیچ عنوان جوابگوی نیاز آنان نیست. در این میان البته تعرفه بخشی از مواد اولیه به دلیل عدم تولید داخلی 5 درصد بود و اکنون تعرفه این مواد از 5 به 20 درصد رسیده است.
حسین فتاحی؛ یکی از تولیدکنندگان لوازم خانگی در این خصوص با اشاره اینکه نوسانهای نرخ ارز هم بر حجم مشکلات افزوده، به «تسنیم» میگوید: در حال حاضر تولیدککده نمیداند تسویه حسابهای ارزی خود را با کدام نرخ دلار انجام دهد و کسی هم در این رابطه پاسخگو نیست. از دید ویتولیدکنندگان حتی در قیمتگذاری محصولها هم بلاتکلیف هستند.
اتحادیه فروشندگان لوام خانگی البته از سال گذشته تقاضای افزایش قیمت را به هیات قیمتگذاری ارسال کرد و متناسب با آن این صنف از اول اردیبهشت قیمت محصولهای خود را 4 تا 5 درصد افزایش دادند.
طحان پور؛ رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی نیز در همین ارتباط با اشاره به افزایش قیمت 7 تا 10 درصدی قیمت لوازم خانگی از ابتدای اردیبهشت گفته است: کارخانهها از بهمنماه سال گذشته خواستار افزایش قیمت بودند که با مخالفت سازمان حمایت مواجه و مقرر شد با دستور معاون اول رئیس جمهور تا پایان فروردین 97 هیچ یک از تولیدکنندگان مجوز افزایش قیمت را نداشته باشند.
اتحادیه فروشندگان گفته است با توجه به افزایش حقوق و دستمزد کارگران و مشکلاتی که برای تامین مواد اولیه و نرخ ارز وجود دارد تولیدکنندگان خواستار افزایش نرخها شدهاند و این افزایش از اول اردیبهشت اعمال شد.