گشایش خطوط اعتباری
فشارها و تحریم های اقتصادی موجب قطع روابط شرکتهای اروپایی با سایپا دیزل شد، اما با اجرای برجام برنامههای این شرکت با ولوو و رنو از سر گرفته شد.سایپا دیزل جزو شرکتهایی بود که پس از برجام موفق به گشودن ال.سی (خط اعتباری) و همچنین یوزانسهای 6 ماهه و یکساله شده و از فضای پسابرجام استفاده مناسبی کرد. به گفته مدیرعامل شرکت این خطوط اعتباری از طریق شرکتهای فروشنده که با «خکاوه» با آنها در حال همکاری است، گشایش یافت.
افزایش 25 درصدی داخلیسازی
در حال حاضر 25 درصد کامیونهای ولوو FH500 مونتاژی سایپا دیزل داخلیسازی شدهاند که شامل اتاق و لاستیکهاست و باقیمانده قطعات این خودرو به صورت سی.کی.دی (CKD) وارد میشود. سی.کی.دی بستهای کامل شامل همه قطعههایی است که برای تولید وسیله نقلیه باید به یکدیگر متصل شوند. سایپا دیزل کامیونهای روز ولوو را در این شرکت تولید و برای به روز نگه داشتن آنها قطعهها را از شرکت مادر تهیه میکند. رسول محمدصادقی که با «ایرنا» صحبت کرده است، حال از برنامه سایپا دیزل برای افزایش 25 درصدی و رسیدن به سهم 50 درصدی در داخلیسازیها برای این نوع از کامیونها خبر میدهد.
قرارداد با راهداری
یادآوری میشود روز شنبه گذشته قرارداد همکاری چهارجانبه سایپا دیزل با سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، شرکت بهینهسازی مصرف سوخت و بانک توسعه تعاون همراه با تحویل کامیون ای ولوو طرح نوسازی به مشتریان به امضا رسید. کامیون کشنده FH500 دارای گیربکس قدرتمند 16 دنده و تجهیزاتی مانند کروز کنترل، فشارسنج روغن، دکمه استارت موتور خارج از کابین و دستگاه موقعیت یاب است.