امریکا درباره یک نفتکش ایرانی مدعی شد!

آمریکا درباره توقیف محموله نفتی ایران مدعی شد.

به گزارش «دنیای بورس»، ایسنا نوشت: آمریکا در تلاش برای توقیف حدود دو میلیون بشکه نفتی است که تصور می‌کند نفت ایران است. بلومبرگ به نقل از منابع آگاه که مایل نبودند نامشان فاش شود، نوشت: این محموله نفتی پس از اینکه وزارت دادگستری آمریکا فرمان توقیف آن را صادر کرد، در کشتی آکیلیاس با پرچم لیبریا به سمت آمریکا حرکت می‌کند.

این دستور پیش از روی کار آمدن جو بایدن، رئیس‌جمهور جدید آمریکا در ۲۰ ژانویه صادر شد. واشنگتن در دوران ترامپ، تحریم‌ها علیه فروش نفت ایران را تشدید کرد. شرکت «کپیتال‌شیپ‌منیجمنت»، مالک یونانی آکیلیاس به مقامات آمریکایی درباره اینکه احتمالا محموله این کشتی نفت ایران است، خبر داده و اعلام کرده بود در ابتدا تصور می‌کرد این نفت عراق است.

طبق اسناد کشتی آکیلیاس، این کشتی کاملا پر بوده و حامل بیش از دو میلیون بشکه نفت است. کشتی آکیلیاس که از نوع VLCC است، محموله نفتی را از کشتی دیگری در بندر فجیره امارات‌متحده‌عربی در نوامبر دریافت کرده است. طبق اسناد کشتیرانی، قرار بود آکیلیاس به سمت مسقط، پایتخت عمان حرکت کند. طبق آمار گردآوری شده از سوی بلومبرگ، سیستم ردیابی این کشتی از اول تا ۱۳ ژانویه که نزدیک آفریقای‌جنوبی حرکت می‌کرد، خاموش بود. این کشتی اکنون در حال عبور از جنوب اقیانوس آتلانتیک است.

Submitted by admin on