محمود حجتی در حاشیه بازدید از بخشهای مختلف کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در شمال خوزستان با اشاره به نیاز فعلی کشور به واردات 500 هزار تن شکر اظهار کرد: با توسعه کشت چغندر قند پاییزه و راه اندازی کارخانههای جدید چغندرقند در خوزستان، کشور از واردات شکر بی نیاز خواهد شد. وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: با توسعه کشت چغندرقند پاییزه در خوزستان در یک دوره سه ساله کشور برای همیشه از واردات شکر بی نیاز خواهد شد، ضمن اینکه در این راستا راه اندازی سه کارخانه تولید شکر از چغندرقند با ظرفیت 50 هزار تن در روز در خوزستان از سوی دولت در دست پیگیری است.
حجتی با اشاره به برنامه ریزی صورت گرفته برای تولید 6 میلیون تن چغندرقند پاییزه در استان خوزستان میگوید: به منظور استحصال شکر از چغندرقند تولید خوزستان، راه اندازی چند کارخانه چغندرقندی در این استان در دست پیگیری است که شامل کارخانه 12 هزار تنی در شرکت هفت تپه ، کارخانه 10 هزار تنی از سوی بنیاد برکت و نیز راه اندازی مجدد کارخانه قند دزفول است. این در حالی است که دولت امیدوار است با راه اندازی این کارخانه ها کشور در تولید شکر خودکفا شده و نیاز به واردات این محصول از خارج نخواهد بود.
چشم انداز کشت و صنعت نیشکر هفت تپه
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش 10 درصدی تولید شکر در این شرکت و تجلیل از تلاش مجموعه کارکنان آن گفت:با تکمیل زنجیره تولید کاغذ ، ام دی اف و خوراک دام در نیشکر هفت تپه و نیز کشت چغندرقند شاهد افزایش تولید در این شرکت بزرگ که قدیمی ترین کارخانه تولید شکر کشور می باشد خواهیم بود. حجتی تاکید کرد: با راه اندازی خط تولید خوراک دام در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ، امکان صادرات این محصول به خارج فراهم خواهد شد کما اینکه کشور ترکیه از هم اکنون متقاضی خرید محصول خوراک دام این شرکت است.