به گزارش «دنیای بورس»، صحبتهای رئیس دولت و دیگر مسوولان درباره اینکه قرار است گشایشی در اقتصاد صورت بگیرد، جزو پیشبینیها و گمانهزنیهای این روزهای کاربران شبکه اجتماعی توییتر است. عدهای که تعدادشان کم است معتقدند قرار است مذاکراتی صورت بگیرد، عدهای دیگر میگویند بحث هرچه هست درباره FATF است و قرار است کانال مالی بین ایران و کشورهای اروپایی بازگشایی شود.
اما گروه دیگری که تعدادشان زیاد است منکر این دو فرضیه میشوند و میگویند دولت قصد انتشار ۵۰ هزار میلیارد تومان اوراق ارزی با پشتوانه نفت را دارد تا در تاریخ سررسید با نرخ نفت و دلار روز تسویه کند. این گمانهزنیها چند روزی است که پای ثابت کاربران شبکههای اجتماعی است که در حوزه اقتصاد فعالیت دارند.
بعد از چند روز تعطیلی و شروع فعالیتهای اقتصادی، دیروز صبح سایت کارگزاری مفید از دسترس خارج شد و این اختلال باعث شد که دوباره صدای انتقاد کاربران بلند شود. یکی از کاربران در این باره نوشت: «با از دسترس خارج شدن کارگزاری مفید نوستالژی فوتبالهای دهه ۷۰ که پخش مستقیم نبود و نتیجه را یک روز بعد در اخبار متوجه میشدیم، برایم زنده شد.»
بهنام صمدی، خبرنگار هم در واکنش به این وضعیت در صفحه خود نوشت: «آقای کارگزاری مفید وقتی شبها میشینی پلیبک معاملات را میذاری همین میشود؛ روزها خواب میمانی!» توییت او ازجمله توییتهایی بود که موردتوجه کاربران قرار گرفت و تا لحظه تنظیم این گزارش بیش از ۳۰۰ نفر آن را پسندیده بودند.
کاربرانی هم که در پایین نوشته او نظراتشان را نوشته بودند همه متفقالقول از این وضعیت ناراضی بودند. آنها از حقوق نادیده گرفته شده سهامداران، هسته خراب سازمان بورس، رسیدگی نکردن به این وضع و پاسخگو نبودن مسوولان نوشته بودند. البته خیلی از کاربران هم از تصمیمشان برای تغییر کارگزارشان نوشته بودند.
یکی از کاربران از صمدی این سوال را کرده بود که کارگزاری بدون دردسر معرفی کند و ادامه داده بود: «حاضرم از خط فرمان استفاده کنم برای یک سفارش چند خط دستور بنویسم ولی اینجوری حرص نخورم و اذیت نشم.»
صمدی هم در پاسخ به او با بیان اینکه همه کارگزاریها ایراد دارند و نمیتواند کارگزاری خوبی معرفی کند، پیشنهاد داده بود که در شرکتهای کوچکتر حساب باز کند. موضوعی که چند وقتی است در شبکههای اجتماعی موردتوجه قرار گرفته و کاربران یکدیگر را به ثبتنام در کارگزاریهای کمتر شناخته شده و کوچک تشویق میکنند تا هم بتوانند کارشان را بدون دردسر و معطلی پیش ببرند و هم شاید با این کار شرکتهای بزرگ مجاب شوند و فکری به حال اصلاح اختلالهایشان کنند.
احمد کریمی | سردبیر بورسنیوز: تکه شدن بازار در دو شیفت؛ شیفت صبح: خودرو و بانک و اهالی ریز بازار، شیفت ظهر: پالایشگاه، فلزات اساسی و شستا و بچهمحلها. مثلا کسی بخواد تو روز پالایشی بفروشه بانک بخره داستان چیه!!! میره برای فرداش؟ واکنش مقام مسوول بورس تهران هم اینه: انتخاب بین بد و بدتر.