تاریخ مجمع: یکشنبه 7 مردادماه سال 97
درصد حضار: 27 درصد
اعضای هیات مدیره:
آقای اروجنژاد (رئیس مجمع - نایب رئیس هیات مدیره)
آقای کرکهآبادی (ناظر اول)
خانم بینیاز (ناظر دوم)
آقای ملکنیا (دبیر- مدیرعامل)
- تقسیم سود: صفر ریال شرکت در سال 1396 به ازای هر سهم (8.8) تومان زیان ساخته است.
شرکت افزایش سرمایه از 10.2 میلیارد تومان به 25 میلیارد تومان را در دست اجرا دارد که حراج حق تقدم استفاده نشده بزودی صورت خواهد گرفت.
شرکت «سرمایه گذاری تدبیرگران فارس و خوزستان» (سدبیر) در سال 1379 با مشارکت کارکنان شرکتهای هلدینگ «سیمان فارس و خوزستان» (سدبیر) تاسیس و در سال 1390 وارد بورس اوراق بهادار شد.
گزارش هیات مدیره
1- مدیرعامل گفت گرچه افزایش سرمایه مرحله دوم از 25 میلیارد تومان به 50 میلیارد تومان در اختیار هیات مدیره قرار دارد، اما با شرایط فعلی اقتصادی، نیاز به تامل بیشتر هست. البته هدف نهایی سهامدار عمده رساندن سرمایه به 100 میلیارد تومان است.
2- با تلاش سهامدار عمده هیچ گاه سهام سدبیر صف فروش پایدار نداشته است.
3- تعداد پرسنل شرکت 7 نفر است که پس از ثبت افزایش سرمایه به 25 میلیارد تومان، در صورت نیاز نسبت به استخدام نیرو اقدام خواهیم کرد. دو دیدگاه درباره آینده سدبیر در هیئت مدیره وجود دارد، یکی ادامه کار شرکت به صورت یک شرکت سرمایهگذاری بزرگ و دیگری فعالیت به عنوان هلدینگ چندرشتهای می باشد.
4- مدیر عامل به سرمایهگذاری سدبیر در 10 درصد شرکت «لوله الیاف بهراد» اشاره کرد و گفت با آمدن آقای شهبازی (که در جلسه حضور داشت) شرکت بهراد راهاندازی شد و قرارداد تولید و فروش محصول گرفت و با پیشدریافت 700 میلیون تومانی در حال تولید است. البته اضافه شد که با توجه به اینکه بخشی از مواد اولیه (رزین) وارداتی است تغییر نرخ ارز مشکلاتی را احتمالا ایجاد خواهد کرد. آقای شهبازی قبلا مدیریت یکی از شرکتهای تولیدکننده لولههای GRP وابسته به تامین اجتماعی را عهده دار بوده اند و قصد انتصاب ایشان به سمت مدیرعاملی وجود دارد.
5- یکی از داراییهای شرکت، ساختمان قدیم آن است که مجمع امروز در آن برگزار می شود. مجوز ساخت 5 طبقه را در این مکان گرفتهایم و در حال اخذ مجوز ساخت برای طبقه ششم هستیم. برای 5 طبقه 300 میلیون تومان بابت مجوز ساخت به شهرداری دادهایم.
گزارش حسابرس : مطلوب (بدون بند شرط)
بند 5 (تاکید بر مطلب خاص) بازیافت مطالبات از شرکت «گروه صنعتی لوله و الیاف بهراد» به مبلغ 1.4 میلیارد تومان و سرمایه گذاری در آن شرکت به مبلغ 1.6 میلیارد تومان مستلزم دستیابی به سودآوری مناسب این شرکت است.
مدیرعامل گفت مطالبات ما از بهراد صرف افزایش سرمایه آتی آن خواهد شد. بهراد در حال حاضر مشغول تولید است.
پرسش و پاسخ
1- ریسک شرکت بالاست و سهام پرریسک و گران را خریداری کردهاید مثل آکنتور و از طرفی سهام پراکندهای در سبد دارید، چرا؟
پاسخ: مدیرعامل گفت در سال 1396 خانهتکانی در پرتفوی انجام دادهایم و سال 1397 را با سود شروع کردهایم. برای کنتورسازی (آکنتور) هم براساس قیمت 2100 تومان که از سهامداران حقیقی به صورت محدود خریداری میشود، ذخیره گرفتهایم. حسابرس اشاره کرد که این قیمت مربوط به معاملات محدود سهم است و اگر نماد آکنتور باز شود با توجه به اینکه تغییری در آن شرکت ایجاد نشده است ممکن است زیر هزار تومان باز شود. مدیرعامل در انتها از اینکه سهام کنتورسازی را برای سبد شرکت خریده است معذرتخواهی کرد، اما خاطرنشان کرد که براساس گزارش حسابرسی مورد تایید سازمان بورس اقدام به این کار کردیم. مدیرعامل گفت طی 4 ماه اخیر 2 میلیارد تومان از پورتفوی شرکت سود شناسایی کردهایم.
2- چرا سهام «کود شیمیایی اوره لردگان» (شلرد) را در پورتفوی سدبیر افزایش دادهاید؟
پاسخ: شرکت مزبور اعلام کرده بود خرداد 1397 به بهرهبرداری میرسد اما به خاطر مسائل اخیر در پیشرفت 90 درصد باقی مانده است. البته افزایش سهام هم ناشی از افزایش سرمایه بوده است و خرید جدیدی در این سهم صورت نگرفته است.
یکی از سهامداران گفت هزینه استهلاک و بهره وام شلرد به خاطر طولانی شدن زمان ساخت بالاست و تنها ممکن است به خاطر افتتاح پروژه افزایش قیمت نه چندان زیادی داشته باشد که مدیرعامل هم تایید کرد.
3- درباره شرکت بهراد، محصولات، مشتریان و سهامدارانش توضیح دهید.
پاسخ: وزارت نفت، قرارگاه خاتم الانبیا و آبفاهای منطقهای مشتریان لولههای GRP هستند. بهراد دو رقیب ایرانی بنام «فراصدرای شیراز» و «عالم آرا» دارد که به تولید لولههای GRP مشغولند. سرمایه ثبتی بهراد 16.5 میلیارد تومان است که باید به 30 میلیارد تومان برسد. از 3 میلیارد تومان سرمایهگذاری سدبیر در بهراد، نیمی مربوط به علیالحساب افزایش سرمایه است. 10 درصد بهراد متعلق به سدبیر است. ارزیابی که سال گذشته صورت گرفته، ارزش کل کارخانه را 60 میلیارد تومان ارزیابی کرده است که ما فقط 3 میلیارد تومان برای 10 درصد آن پول دادهایم. سهامدار اصلی خارجی کارخانه را رها کرده بود که با مشارکت هلدینگ «سیمان فارس و خوزستان» (سفارس) و یکی از شرکای خارجی کنترل شرکت را به دست گرفته و راهاندازی انجام شد.
«سدبیر» به روایت اعداد
زیان محقق شده (EPS) به ازای هر سهم (8.8) تومان سال گذشته 0.8 تومان سود
سود تقسیم شده (DPS) به ازای هر سهم صفر تومان سال گذشته 1 تومان
هزینه مالی به ازای هر سهم (5.1) تومان سال گذشته (2.8) تومان
سود انباشته در پایان سال مالی به ازای هر سهم 10.9 تومان.
حاشیههای مجمع
- مدیرعامل گفت موضوع کنتورسازی سبب شد سازمان بورس اعلام پیشبینی سود توسط شرکت را حذف کرد که نماینده بورس گفت شاید شما از داخل سازمان بورس خبر داشته باشید اما فکر نمیکنم دلیل حذف پیشبینی سود کنتورسازی باشد.
- مدیرعامل به یکی از افراد حاضر در مجمع اشاره کرد که به شرکت درباره خرید و فروش سهام مشاوره میدهد.
- فردحقیقی که در سال گذشته سهامدار عمده سدبیر شد، در مجمع حضور نداشت. مدیرعامل از احتمال ورود شرکت به صنایع غذایی که تخصص سهامدار عمده است، خبر داد.