در نشست صنعتی در جمهوری چک تاکید شد

همکاری ایدرو با شرکت‌های جمهوری چک

معاون توسعه سرمایه گذاری صنعتی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با تشریح طرح های صنعتی این سازمان در «پراگ»، از آمادگی برای همکاری با شرکت ها و سرمایه گذاران جمهوری چک در اجرای طرح ها خبر داد.

ایرنا: «فرداد دلیری» در این نشست محور فعالیت های ایدرو و تاثیر برجام بر سرمایه گذاری های انجام شده در کشور را برای شرکت کنندگان تشریح کرد.

دلیری یادآوری کرد ایدرو در زمینه حمل ونقل، صنایع ریلی و انرژی بویژه طرح های بزرگ نفت و گاز حضور فعال دارد و افزود: بسترهای بسیار سودمندی در صنایع داخلی ایران موجود است و ایدرو برای سرمایه گذاری خارجی و هدایت آنها به سوی صنایع بزرگ آمادگی دارد.

به گفته وی، این مذاکرات در صنایع مادر و بزرگ مانند توربین های بزرگ گازی، گیربکس های اتوماتیک، تجهیزات پرکاربرد نفت و گاز و کشتی سازی پیشرفت مناسبی داشت اما همانند هر کار صنعتی دیگر زمانبر است و نمی توان مانند طرح های تولیدی آنها را در یک تا 2 ماه اجرایی کرد.برپایه این گزارش، سفر کنونی هیات صنعتی ایدرو به چک در چارچوب حضور در نشست صنعت جمهوری چک و همچنین پیگیری توافق های دوجانبه صورت گرفته است .

 

Submitted by admin on