به گزارش «دنیای بورس»، ماشاءاله عظیمی با اشاره به اینکه تاکنون 20 درصد مشمولان سهام عدالت روش مدیریت مستقیم را انتخاب کرده اند در مورد زمان حضور 30 شرکت سرمایهگذاری استانی در بورس به فارس گفت: بعد از پایان مهلت انتخاب روش مستقیم و غیر مستقیم ( تا 29 خرداد تمدید شده ) و انتقال پرتفوی سهام عدالت این شرکتها با برگزاری مجمع و افزایش سرمایه برای ورود به بورس آماده می شوند.
وی افزود: شرکتهای سرمایهگذاری استانی ، سال ها قبل در بورس به صورت غیر فعال پذیرش و مدیران هم توسط بورس تأیید صلاحیت شده اند اما در تابلوی بورس حضور ندارند. اعضای مجامع و سهام این شرکتها هم در اختیار سهامداران عدالت بوده و مردم هم عضو 350 شرکت تعاونی سهامی عدالت هستند .
این مقام مسئول ادامه داد: حضور مردم در شرکتهای سرمایهگذاری استانی عدالت به نفع سهامداران است. چون هم سود آن بیشتر میشود و هم میتوانند در پروژههای بزرگ حضور داشته باشند . بانک مرکزی هم به سهامداران عدالت در برابر وثیقه گذاری سهام ، اعتبار می دهد.
عظیمی در پاسخ به این پرسش که آیا واقعاً افراد حرفهای در شرکتهای سرمایهگذاری استانی حضور دارند که سهام مردم را به بهترین نحو مدیریت کنند، توضیح داد: مدیران این گروه از نظر صلاحیت حرفهای باید به تأیید سازمان بورس برسند و بر فعالیت این گروه نظارت میشود.